Scitec-üzletet nyitottak a MOM Parkban - Nagy Laciék is jelen voltak

Scitec-üzletet nyitottak a MOM Parkban - Nagy Laciék is jelen voltak

2015. 11. 20.
Megosztás

"Büszkeséggel tölt el, hogy a legnagyobb hazai sportszervezettel együttműködhetünk, és a riói olimpiára készülő magyar sportolók felkészülését segíthetjük a termékeinkkel" - hangsúlyozta Gregg Betz, a Scitec-Nutrition ügyvezetője abból az alkalomból, hogy cégük üzletet nyitott a budai MOM Park bevásárlóközpontban. Az eseményen Rióra készülő sportolók is részt vettek.

Betz köszöntőjében elmondta, a táplálék-kiegészítőket forgalmazó cég 20 éve van a piacon, 1700 sportolót és több száz eseményt támogattak, és az elmúlt két évtized alatt 800 termékük került a polcaikra.

"Fontos szempont számunkra a szakmaiság, a minőség, a sport iránti elkötelezettség. Ezért is vagyunk büszkék arra, hogy a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködhetünk, és több mint 175 sportoló felkészülését támogathatjuk a különféle termékeinkkel" - fejtette ki az amerikai üzletember.

Az üzlet megnyitóján részt vett több élsportoló: Kiss Balázs, Zsivoczky-Farkas Györgyi, Boczkó Gábor, Tobai-Sike Renáta, Gádorfalvi Áron, Molnár Péter, Gór-Nagy Miklós Szirányi Bence és Nagy László, a fitnessvilágot Toldi Zsuzsanna, Csuhai János, Vörös Zoltán, Békefi Brigitta és Salamon Diána képviselte.

Zsivoczky-Farkas Györgyi hétpróbában már teljesítette a riói szintet, így esélyes az olimpiai részvételre. "Ismerem a Scitec termékeit, meg vagyok velük elégedve. Egy élsportoló számára fontos, hogy bevizsgált termékeket vegyen magához, így nyogodt szívvel élek a lehetőséggel. Főleg a fehérjetermékeket fogyasztom. Nem az íze miatt kedvelem, de érzem, igen hasznosak."

A kézilabdázó Nagy László elmondta, hogy veszprémi kézilabdázóként a klubján keresztül évekkel ezelőtt ismerkedett meg a Scitec termékeivel. "Kapóra jött a MOB olimpia előtti támogatása, így folyamatosan kínálkozik a lehetősége annak, hogy Rio előtt nap mint nap segítsék a felkészülésemet a termékek. A fehérjéket és a vitaminokat egyaránt favorizálom!"

A hatodik olimpiájára készülő Gádorfalvi Áron is korábbról ismerte a Scitecet, de a termékeket a MOB-nak köszönhetően nyártól fogyasztja. "Az ománi világbajnokság előtt viszonylag kevés idő állt rendelkezésemre a felkészülés tekintetében, és úgy gondolom, hogy a jó eredményhez, ami olimpiai kvótát jelentett Rióra, hozájárult az is, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű táplálék-kiegészítőhöz jutottam. Nekem a sportágamból adódóan a szálkás izomzatra kell törekednem, és ehhez is találtunk megfelelő terméket" - húzta alá a szörfös.

A megnyitón Siklós Erik, a MOB marketing és kommunikációs igazgatója a külföldön tartózkodó Borkai Zsolt MOB-elnök és Szabó Bence főtitkár üdvözletét tolmácsolta. Idézte az olimpiai bajnok vívó sportvezetőt, aki a termékekkel kapcsolatban korábban sportágspecifikus igényt fogalmazott meg, majd a Scitec termékeit összesen hat kategóriában állították össze az erő, a gyorsaság, az állóképesség és azok kombinációja alapján. Siklós Erik külön üdvözölte, hogy a termékek olyan családot alkotnak, amit az olimpiai és a nem olimpiai sportágak képviselői egyaránt fogyaszthatnak a maguk igényeinek megfelelően. "Olyan szolgáltatást, támogatást kapnak a riói olimpiára készülős sportolók, amit naponta élvezhetnek" - emelte ki a MOB igazgatója.

A világbajnok birkózó Kiss Balázs még egy korábbi edzőtáborozása idején nyilatkozott a mob.hu-nak. "A felkészülés minden fázisában szedem ezeket a termékeket, attól függően, hogy éppen abban az időszakban mi a célom, mit akarok elérni. Szerencsére a Scitec termékei lefedik a táplálék-kiegészítők teljes spektrumát. Nekem személy szerint a termékek sokat segítenek az erőnövelésben, az izommegtartásban, ami nagyon fontos a regenerációban, és mivel súlycsoportos sportágat űzök, nem feledkezhetünk meg a fogyasztásról, súlycsökkentésről, amiben szintén sokat segít."

A MOB és a Scitec közötti megállapodás értelmében két éven keresztül szolgálja táplálékkiegészítőkkel és dietetikai tanácsadással a Scitec Nutrition a riói olimpiára készülő sportolókat, jelenleg 175-öt. A megállapodást Borkai Zsolt MOB-elnök és Gregg Betz, a Scitec ügyvezető igazgatója írt alá a MOB május 12-ei közgyűlése előtt.

Szabó Bence MOB-főtitkár korábban azt hangsúlyozta, a MOB Rio esetében is a zéró tolerancia elvét követi, így fontos a szervezet számára, hogy legális, bevizsgált táplálék-kiegészítőt vegyenek magukhoz a sportolók.

A Scitec Nutrition Flagship Store a MOB Park utcaszintjén a Leroy étteremmel szemben található.

A Stirec Nutrition szakmai füzetét a MOB honlapján ide kattintva tekintheti meg.
A Scitec Nutrition által forgalmazott termékekről bővebben a www.scitec.hu oldalain olvashat.


Kapcsolódó cikkek:
A Scitek táplálék-kiegészítőkkel, tanácsadással segíti a riói felkészülést
A MOB és Scitec szerződése megnyugtató helyzetet teremt az étrend-kiegészítők veszélyes frontján
Kiss Balázs is Scitec-kel készül Rióra


(MOB/Vasvári Ferenc)