Sportinnováció a MOB Felügyelő Bizottságának tagja, Pakucs János szemszögéből

Sportinnováció a MOB Felügyelő Bizottságának tagja, Pakucs János szemszögéből

2014. 03. 24.
Megosztás

Március 27-én, csütörtökön rendezi a Magyar Sporttudományi Társaság Sportinnovációs Szakbizottsága a második alkalommal meghirdetett "tavaszi eszmecseréjét". A szakmai találkozón a közelmúltban Jedlik Ányos díjjal kitüntetett dr. Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség alapítója, tiszteletbeli elnöke, a MOB Felügyelő Bizottságának tagja (a képen jobbra) is előadást tart.

A tudományos fórumot a Magyar Sport Házának földszinti tárgyalójában, csütörtökön délután 13.00. és 15.00 óra között rendezik. A házigazda Győrfi János bizottságvezető, a MOB tagozati koordinációért felelős osztályvezetője, aki "Sport - Innováció – Érdekvédelem - Esélyegyenlőség" - címmel tartja előadását.

Dr. Pakucs János a Magyar Innovációs Szövetség tevékenységét, munkáját mutatja be.

Dr. Szabó Lajos, a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum igazgatója "Sportmúlt - Szakszervezet és sport kapcsolata" - címmel szól majd a közönséghez.

"Esélyegyenlőség - Sport, hátrányos helyzet, társadalmi befogadás: a hazai programok tanulságai" témakörben dr. Dóczi Tamás, a Semmelweis Egyetem TSK egyetemi adjunktusa prezentál majd.

A konferencia programja ide kattintva letölthető.