Airbnb

Sportolók, figyelem! Az Airbnb 680 000 forint összegű támogatással segít 1000 sportolón

2023. 05. 03.
Megosztás

A MOB Sportolói Bizottsága a következő remek lehetőséget ajánlja a sportolók figyelmébe: Az Airbnb, a NOB hivatalos partnere 1000 sportoló lakhatását segíti 680 000 forint összegű támogatással az olimpiai és paralimpiai játékokig vezető úton.

Az Airbnb Athlete Travel Grant a lakhatás költségeit hivatott csökkenteni az edzőtáborok, kvalifikációs tornák, pihenőidőszak alkalmával. A 2000 dollár összegű támogatást Airbnb-szállásokra lehet felhasználni világszerte, hogy a sportolóknak csak a csúcsteljesítményre kelljen koncentrálniuk. A jelentkezéshez a következő feltételeknek kell megfelelni:

  • a Nemzetközi Olimpiai vagy Paralimpiai Bizottság által elismert szövetség élsportolója vagy olyan sportágban, amely rajta van a 2024-es párizsi, a 2026-os milánói vagy a 2028-as Los Angeles-i olimpiai játékok programján,
  • nem sértetted meg az Olimpiai Chartát, a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság szabálykönyvét vagy nem követtél el doppingvétséget, a sportversenyek integritása elleni cselekedetet,
  • hozz létre Airbnb-fiókot, hogy ott megkapd a támogatást kreditekben. A felhasználóknak legalább 18 évesnek kell lenniük.

További információ, valamint a jelentkezés itt található: https://olympics.com/athlete36...

(olympics.com, fotó: NOB)