Pixabay ivabalk christmas 5807345 1920

Szász-Kovács Emese a #mézeskalácskihívás nyertese

2020. 12. 22.
Megosztás

Egy kis sütögetésre hívtuk olimpikonjainkat, hogy megnézzük, vajon a konyhában is megállják-e a helyüket. A hozzávalókat mi adtuk, a kreativitás az övék, a döntés pedig a tiétek volt!

Egy kis sütögetésre hívtuk olimpikonjainkat, hogy megnézzük, vajon a konyhában is megállják-e a helyüket. A hozzávalókat mi adtuk, a kreativitás az övék, a döntés pedig a tiétek volt!

Csipes Tamara, Fazekas Mária, Szász-Kovács Emese, Kasza Róbert, Kiss Gergely, Lőrincz-tesók. Nagy nevek mindnyájan saját sportágukban, olimpiai, világ-, és Európa-bajnokok. De hogy mi köti össze őket még? Mindannyian elfogadták a felkérést, és részt vettek az első Magyarock #mézeskalácskihívásban.

A Fair Play jegyében az összes versenyzőt alapanyagokkal megrakott zacskóval, és egy jól bejáratott recepttel láttunk el, hogy a konyhában kevésbé otthonosan mozgók is biztosan értékelhető végeredményt prezentálhassanak. Félelmeink azonban alaptalanok voltak, sportolóink igazi remekműveket varázsoltak. Nézzük is az alkotásokat!

Az olimpiai bajnok kajakos Csipes Tami kislányával, Olíviával, és kajakos segítséggel, Hagymási Rékával, Medveczky Erikával és Pupp Noémivel sütögetett. A végeredményt nem is kommentálnánk – magáért beszél!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fazekas Mária (@fazekasmarcsi) által megosztott bejegyzés

Az Európa-bajnok asztaliteniszező Fazekas Marcsi nevéhez fűződik az egyik legkreatívabb pályamunka. Az elhalasztott tokiói olimpiára utaló 2020ne alkotása, ha a versenyt nem is, de a szívünket megnyerte!

A világbajnok öttusázó Kasza Robi szintén gyermeksegítséggel dolgozott. Szerencsére sikerült megörökíteni a mézeskalácsházat, mielőtt a fiúk eltüntették volna…

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergely a letisztultabb, hagyományos vonalon mozgott. Szívecske formájú alkotásával vélhetően már a szavazatok begyűjtésére is gondolt…

A világbajnok birkózó Lőrincz Tamás, és Eb-győztes testvére, Viktor közösen sütöttek. A végeredményt látva mi el sem hittük volna nekik, hogy tényleg ők készítették ezeket a mézeskalácsokat, de szerencsére a srácok elég sok képet lőttek munka közben is. 😀

Az olimpiai bajnok párbajtőröző Szász-Kovács Emese ikergyermekeivel sütött. A tradicionális formákat öltő mézeskalácsokat diabétesznyi mennyiségű díszítéssel látta el, így Emese egy igen látványos művel nevezett a versenybe.

Ezt követte a szavazás, ahol először három páros küzdelemben mérkőztek meg a felek. A voksokat a @magyarock_olympicteam_hungary instán lehetett leadni. A három párbajgyőztes – Csipes Tami, Kiss Gergő és Szász-Kovács Emese – aztán már egymással csapott össze a végső győzelemért. A Magyarock #mézeskalácskihívás győztese végül Emese lett, aki a szavazatok 50%-át gyűjtötte be Tami (30%) és Gergő (20%) előtt. Gratulálunk mindenkinek, jövőre folytatjuk!

(Nyitókép: Pixabay)