Szocsi 2014: „A siker elsimította a viszályokat” – Telegdi Attila (videóval)

Szocsi 2014: „A siker elsimította a viszályokat” – Telegdi Attila (videóval)

2014. 02. 19.
Megosztás

Telegdi Attila, a női rövidpályás gyorskorcsolyaváltó edzője szerint, ha volt is feszültség korábban csapaton belül, mostanra megszűntek az ellentétek.

„Elsimultak a viszályok, amelyek korábban jellemzők voltak. Nyugodtabb lett a hangulat, de a siker úgy általában segíteni szokott ilyen esetben” – mondta a szakember a mob.hu-nak adott videóinterjúban.

Telegdi Attila elégedett a csapat kisdöntőben nyújtott teljesítményével, és bár Keszler Andrea esését nehezen élte meg, rögvest hozzátette: a short trackben természeténél fogva bármikor előfordulhat hasonló.

A szakvezető hangsúlyozta, ebben a sportágban magas a szerencsefaktor, és a bírói döntések is gyakorta átalakítják a végső sorrendet, ezeknek a tényezőknek köszönhető például az is, hogy két kizárás nyomán sikerült a váltónak megcsípnie a hatodik helyet.

Telegdi Attilát némileg bosszantja, hogy az olimpián különböző okok miatt, de nem jött ki a csapatból az, ami igazán benne volt, ám aki short trackkel foglalkozik, az pontosan tudja: az eredményt megtippelni sem lehet soha ebben a sportágban.

(Fotó: MOB/Kovács Anikó)