Freeze pentek 011

Találkozz a Liu tesókkal – Freeze fesztivál

2022. 02. 19.
Megosztás

Sport, zenei és gasztro programok 3 napon keresztül, vasárnap pedig téli olimpikonokkal is találkozhattok.

A Városligeti Műjégpályán rovod a köröket, közben a színpadról szóló Hősök koncertet hallgatod, mikor rájössz, hogy 20:30-tól kezdődik a Belga, szóval gyorsan át kell venned a korcsolyád, hogy nagyot tudjál bulizni az első sorban. De a hideg levegő és a mozgás megtette a hatását, farkaséhesnek érzed magad, ezért elhatározod, hogy teszel egy gyors kitérőt a Food Truck-okhoz. Út közben látod, hogy nagy tömeg gyűlik össze, hajt a kíváncsiság, ezért közelebb mész és megpillantod Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázót, aki éppen autogramokat osztogat. - ez akár a te szombati programod is lehet.

Freeze pentek 072
Polyak Attila

Habár a tél nem kimondottan a fesztiválok időszaka, a február 18-20. között megrendezett Freeze rácáfol erre. A Városligeti műjégpálya ad otthont az eseménynek, melynél tökéletesebb helyszínt nehéz lenne találni. Az aktív programok szerelmesei a korcsolyázáson kívül, 3*3 fős jégkorong meccseken csaphatnak össze barátaikkal, családtagjaikkal. Akikre inkább a türelem és a precizitás jellemző, a curling pályán tehetik próbára képességeiket. A fesztivál szervezői gondoltak a kísérletező kedvűekre is, akik felpattanhatnak egy magyar fejlesztésű, jégre tervezett deszkára, amelynek specialitása, hogy kerekek helyén pengék találhatók.

Freeze pentek 042
Polyak Attila

Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz a friss levegőn, szeretsz jókat enni és inni, valamint kipróbálnád magad a téli sportokban, akkor a legjobb helyen jársz. Szombaton és vasárnap is izgalmas programok várnak. A jó hangulathoz a zenét olyan hírességek biztosítják, mint az Animal Cannibals, a Belga és a Hősök. Számos sztársportoló is kilátogat az eseményre, vasárnap délután pedig találkozhatsz a pekingi téli olimpia sportolóival, köztük a Liu tesókkal.

Freeze pentek 001
Polyak Attila

A rendezvényen való részvételhez érvényes védettségi igazolvány szükséges, 18 év alattiak csak a védettségi igazolvánnyal vagy védett személy felügyelete mellett léphetnek be. 10 éves kor alatt a fesztivál ingyenesen látogatható.

További részletek és jegyvásárlás az esemény hivatalos honlapján.