Tornászbál: Hajrá, magyar torna!

Tornászbál: Hajrá, magyar torna!

2014. 04. 14.
Megosztás

Nagy sikerrel zajlott le szombat éjjel a Magyar Torna Szövetség által rendezett Tonászbál, amelyen Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is részt vett, aki egyben a bál fő védnöke is volt.


A Best Western Hotel Hungáriában rendezett eseményen egykori és jelenlegi sportolók , sportvezetők is megjelentek, ott volt az olimpiai bajnok Berki Krisztián és a teljes férfi felnőtt válogatott is. A hölgyek nem tudtak résztvenni a bálon, ugyanis vasárnap 10.30 órától a Prolan országos szerenkénti bajnokság várt rájuk.

Dr. Magyar Zoltán, a MATSZ elnöke nyitotta meg a bált, köszöntötte a több mint 200 vendéget, és arra kért mindenkit, a jövőben is segítse a magyar tornasportot. Kérésére a körasztaloknál helyet foglaló sportolók, szakvezetők, edzők, sportbarátok megfogták egymás kezét, és közösen kiabálták: Hajrá, magyar torna!

A MOB elnöke, Borkai Zsolt is üdvözölte a megjelenteket, az olimpiai bajnok tornász hangsúlyozta, hogy hazajött, és nagy öröm számára, hogy 14 év után újra életre kelt a Tornászbál.

A hajnalig tartó eseményen volt tombola, Beliczai Balázs humorista is fellépett, a talpalávalót pedig az Arató disco szolgáltatta.

(Forrás: torna szövetség)