Tóth Krisztián buzdítja a Nanjingba készülőket, az éremesélyes Gercsák Szabina az 50 nap finisében

2014. 06. 27.
Megosztás

Tóth Krisztián az első ifjúsági olimpián a 81 kg-osok küzdelmeiben bronzéremmel zárt. A KSI judokája videón keresztül üzen a Nanjingba készülőknek. Ötven nappal a megnyitó előtt a szintén judós, éremesélyes Gercsák Szabina már egyre többet gondol az augusztusi erőpróbára, igaz, még néhány akadályt "vennie kell" a tökéletes forma érdekében...

"Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt a szingapúri ifjúsági olimpia" - mondta a mob.hu-nak az elmúlt hétvégi judo világkupán Tóth Krisztián. A sportoló kemény felkészülésre buzdítja a Nanjingba készülőket, ahogy fogalmaz: "meg fogja érni, higyjétek el!"

Tóth Krisztián üzenetét az alábbi képre kattintva megtekinthetik.

Ötven nappal a játékok előtt megkerestük a Budapesten edzőtáborozó Gercsák Szabinát, akit pillanatnyi állapotáról, a hátralévő programjáról kérdeztünk.

"Az aktuális formáról csak annyit mondanék, hogy nem érzem még magam a maximumon, de Nanjingra tökéletes szeretnék lenni. Nagyon sokat gondolok az egész eseményre és izgatottan várom már nagyon. Minden időmet a felkészülésre szánom. Az ötven napos programban két junior Európa-open és három edzőtábor szerepel" - nyilatkozott a mob.hu-nak Gercsák Szabina.

Az aranyéremért Nanjingba utazó korosztályos világ- és Európa-bajnok Szabinával a mob.hu korábban már készített interjút, melyet ide és ide kattintva olvashatnak.

(MOB)