7. Életfa terepfesztivál

7. Életfa terepfesztivál

2013. 08. 28.
Megosztás

Színes családi programok, koncertek, vetélkedők, tombola, sport és életmód tanácsadás, masszázs bemutatók, meghívott vendégek.

Versenyek minden korosztálynak többféle sportágban és távon - a legkönnyebbtől, a legnehezebbig. Nordic Walking oktatás, bemutatók és túra, chi-kung, jóga, futás, terepfutás, kerékpár, terepduatlon.

Terepsport Workshop - a legjobb magyar terepsportolók válaszolnak a kérdésekre, mesélik el tapasztalataikat.

Piliscsabán kerül megrendezésre a 7. Életfa Terepfesztivál, amely évek óta az egyik legszínesebb és legaktívabb tömegsportrendezvény Magyarországon, a terepsportolók év végi megmérettetése.

A fő versenyszám idén is a terepduatlon lesz, amely egyben Országos Bajnokság is, ahol nemcsak a fantasztikus pilisi terep vár a legkisebbekre és a nemzetközi szintű versenyzőkre egyaránt, hanem a X2S hagyományaihoz híven a pálya különleges akadályai is komoly kihívás elé állítják a váltók tagjait csakúgy, mint az egyéni versenyzőket.

A gyerekverseny elsősorban ügyességi pálya lesz, a nagyobbaknak már komoly terepen kell bizonyítani rátermettségüket.

A rendezvény különlegessége a III. Nahrin szendvicskrém verseny, amelyre 2012-ben több, mint 50 pályamű érkezett a közönség legnagyobb örömére, hiszen mindenki kóstolhatott és szavazhatott.

A „címvédő” egy fiatalember, Zsolnai Gellért, aki két kategóriában is győzött saját készítésű alkotásával! A versenyhez a kenyereket és péksüteményeket a solymári Jókenyér – Ludwig és Mentesi biztosítja, többféle ízben, így minden krémhez a neki megfelelő karakterű pékárút lehetett választani.

A szendvicskrém versenyt az életmód programok egészítik ki, a Napfényes Cukrászat bio fagylaltjai és süteményei, bio egytálételek, raguk és ételkülönlegességek, otthon is elkészíthető gabonatej bemutatók, a Sportime egészségügyi bemutatója és sportprogramjai, a Just és Nahrin gasztro tanácsadói programja, masszőrök, slack-line gyakorlás és egyensúlyozás a Trexpert jóvoltából, Serflek Jószef sifu chi-kung és kung-fu bemutatója valamint különböző sportos gyerek és felnőtt csapatjátékok.

A kerékpáros szervizt és tanácsadást az Ironman, XTERRA és MTB hazai szakértőiből álló bolt, a Bringa City valamint a pilisvörösvári PCCC biztosítja, akik GT, Haibike és Trek tesztnapot is tartanak a rendezvényen.

Gyerekeknek ingyenes ugrálóvár, csapatjátékok, kézműves foglalkozások és más érdekes programok teszik az egész napot aktívvá.

Jegyezzék fel már most a naptárukba: Piliscsabára 2013 szeptember 15.-én vasárnap.

(Forrás: tereptriatlon.hu)