Budaörsi SportFest

Budaörsi SportFest

2012. 06. 08.
Megosztás

Második alkalommal kerül megrendezésre június 09-10-én a nagyszabású nyárköszöntő sportfesztivál, a Budaörsi SportFest.

A rendezvény helyszíne a Budaörsi Városi Sportcsarnok és Strand területe. A rendezvény mindkét napján 10-18 óráig várják a szervezők az aktív kikapcsolódásra vágyókat. A rendezvény kiemelt programja az I. WBPF fitness, fitmodel és testépítő világkupa.

A WBPF világszövetség részéről kiemelt sportdiplomáciai protokollal erősíti a Budaörsi Sportfest/WBPF Világkupa jelentőségét, mert azon a szövetség főtitkára, Paul Chua (Szingapúr) és Hussain Al Saffar (Dubaj) az ázsiai federáció elnöke, a világszövetség pénzügyi főnöke is részt vesz. Jelenlétük azért is fontos, mert a WBPF Hungary nyerte el a 2013-as vb rendezési jogát, amelyen a WBPF elnöke, Maktoum Bin Hamad Al Sharqi sejk, Fujairah hercege is részt vesz majd. Így a Dubajból érkező magas rangú szövetségi vezető jelenléte már a jövő évi világbajnokság előkészítésben is jelentőséggel bír.

A világkupát kísérő programok szerves részét képezi a szkander országos bajnokság, a fekvenyomó és deadlift verseny, amely megmérettetéseken sérült sportolók is indulhatnak. Lesz még kettlebell, snatch, G-Flex, E-Fitness, CrossFit, kosárlabda. A Felnőtt játszótér a szabadterületen várja a játékos kedvűeket. A Mafit Fit-Kid Grand Fest korosztályos gyermek-fitneszversenyen több mint 150 gyermek fog indulni. Kezdő sportos fitszépségek részére rendezik a „Miss Wellness Bikini” versenyt, amelynek Szabó Zsófi színésznő a Wellness Nagykövete.

A küzdősportok közül a Zumm Aikido Egyesület, az Aikido Újbuda, a Re Gym és Rokko Gym Muay Thai, a Fujimoto Dojo, a Seizan Karate Do, a Zen Bu Kan Kempo, a Krav Maga, a Kick Boksz, a Primal Move, a Fujimoto Dojo, a Zendo Budaörs és a Budaörsi Judo Klub prezentálja sportágait.

Akik maguk is szeretnének bekapcsolódni a programokba, kipróbálhatják a kangoo-t, a női strandröplabdát, a strandfocit, a CrossFit-et és a kosárlabdát, az íjászatot és a spinninget, illetve megismerkedhetnek a tamburellóval. Érdekesnek ígérkezik a Pole Fitness Cup.

A versenyek mindkét napos kísérő rendezvénye az Aktív Expo, a sport- és egészséges életmód kiállítás, aktív sportzónákkal és kvízjátékokkal színesítve. A kiállítók folyamatos promóciós tevékenységgel, kóstolókkal, ajándékokkal vonzzák a látogatókat. Az expón fitnesztanácsadás, edzésterv-készítés, egészségügyi tanácsadás zajlik majd, de a világ- és Európa bajnokokkal is szerveznek dedikálást és fotózást.

Naponta az első 1000 látogató ajándék Blikk újságot és 1000 darab Nemzeti Sportot kap.

JEGYÁRAK

Napijegyek: 1.500,-Ft

Ingyenes: Budaörsi lakcím kártyával rendelkezőknek, gyerekeknek 14 éves kor alatt és nyugdíjasoknak!


(Forrás: msusz.hu)