Csütörtökön nyít a Műjégpálya

Csütörtökön nyít a Műjégpálya

2013. 11. 28.
Megosztás

Amire a korcsolyázás minden fővárosi szerelmese tavasz óta vár: csütörtök 16 órakor nyit a városligeti Műjégpálya. 6 év alatt ráadásul ingyenes.

A korcsolyaoktatási programon részt vevőknek már szerdán kinyitott, de csütörtökön a nagyközönség is kicsúszhat a városligeti Műjégpályára – derül ki a népszerű szabadidős centrum Facebook-oldaláról. A késleltetett nyitás időpontja: 16 óra. Mint ismert, már nyitva kellene lennie a pályának, de a korábbi túl enyhe időjárás miatt ez nem volt lehetséges.

A Műjégpálya hivatalos honlapjáról az is kiderül, hogy az idei szezontól a 6 év alatti gyermekek ingyenesen látogathatják az intézményt, a diákok hétköznap 1000, hétvégén 1500 forintért korcsolyázhatnak, a felnőttek belépője hétköznap 1500, hétvégén 2000 forintba kerül. A belépőkártya letéti díja 500 forint.

Működik majd a korszerű kártyás beléptetőrendszer, a belépőkártyákkal szekrényes öltöző igénybevételére is lehetőség nyílik.

A szolgáltatások árai nem változtak, korcsolyát kölcsönözni 700 forintért lehet óránként, a korcsolyaélezésért 1500 forintot kell fizetni, az 50 perces oktatásért 600 forintot kérnek.

(Forrás: MNO)