Erdei Zsolt is Mini 5próbázott - szívből ajánlja mindenkinek!

Erdei Zsolt is Mini 5próbázott - szívből ajánlja mindenkinek!

2015. 10. 31.
Megosztás

Október utolsó napján a budapesti 10. Decathlon FittArénán Mini 5próbázhattak Magyarország egyik legnépszerűbb, egyben Közép-Európa egyik legnagyobb fitneszrendezvényének résztvevői. A SYMA-csarnokban a próbázók közt volt Erdei Zsolt profi világbajnok, olimpiai bronzérmes ökölvívó, valamint Módos Péter olimpiai bronzérmes birkózó is.

"Ahogy körbenéztem a FittAréna programjai közt, észrevettem a MOB standját, ahol az 5próbás feladatokat lehetett teljesíteni. Nekem az evezős ergométer jött be leginkább, de ismerősként üdvözölhettem a szökdelős gyakorlatot, hiszen az ökölvívók rengeteg hasonlót végeznek, igaz, mi medicinlabdák között. Néhány percet vesz igénybe a Mini 5próba teljesítése, mindenkinek szívből ajánlom, korra és nemre való tekintet nélkül!" - fejtette ki Erdei Zsolt.

A próbázásba London bronzérmese, Módos Péter is belekóstolt, aki élsportolóhoz méltón tette magát próbára...

Az 5próba Rióba komplex szabadisősport-rendszer ezúttal újabb helyszínnel és eseménnyel gyarapodott. A Mini 5próba Rióba népszerűségét pedig mutatja, hogy a MOB munkatársai a nap folyamán, néhány óra alatt mintegy száz próbázót regisztráltak.

A Mini 5próbázók a Nyári Sportágválasztón Siófokon, az EFOT-on Velencén, az ifjúsági napokon Szegeden, a Volt Fesztiválon Sopronban, a Magyar Olimpiai Bizottság 2024-es budapesti olimpiapályázatot népszerűsítő családinap-sorozatán Miskolcon, Győrben és Budapesten, az Ironman 70.3-on, a Nagy Sportágválasztón, az egyetemi sportnapon, a Sziget Fesztiválon, a 30. SPAR Budapest Maraton Fesztiválonon valamint a Vitalade Fitbalance IFEX nemzetközi fitness expó és fesztiválon illetve a 10. Decathlon FittArénán szintén a fővárosban, továbbá a velencei és tatai kiemelt 5próba-eseményeken gyűjthették pontjaikat a nyeremények reményében.

A Mini 5próba Rióba alkalmával a 300 méteres ergométeres evezéssel, az egyperces görgőpados kerékpározással, a helyből távolugrással, az egy-egy perces ugrókötelezéssel és szökdeléssel, nevezési díj nélkül, egy alapregisztrációval és tíz perc mozgással tíz pont gyűjthető. Száz pontonként jár egy Irány Rio! sorsjegy, amellyel a szerencsés nyertes a sorsolást követően akár riói utazást is nyerhet az olimpiára.

Az 5próba Rióba-mozgalomról az 5próba Rióba honlapon és annak Facebook-oldalán tájékozódhat.

(MOB, fotó: MOB, Róth Tamás)