FittArénán a Mini 5próba!

FittArénán a Mini 5próba!

2015. 10. 28.
Megosztás

Újabb esemény, újabb helyszín: szombaton a 10. Decathlon FittArénára költözik a Mini 5próba Rióba! A Budapest Sportiroda rendezvényét a MOB által szervezett 5próba feladatai még színesebbé teszik.

Magyarország egyik legnépszerűbb, egyben Közép-Európa egyik legnagyobb fitneszrendezvényére október 31-én, szombaton a SYMA Sport -és Rendezvényközpontban kerül sor (1146 Budapest, XIV. kerület, Dózsa György út 1-3.).

A FittAréna méreteit mutatja, hogy 2014-ben 5700-an vettek részt az eseményen, idén várhatóan 12 tematikus teremben, több mint 23 aktív színpadon több mint 200 fellépővel és száznál is több kiállítóval lehet találkozni.

"2015-ben is a Nagyszínpadon 6000 négyzetméteres területen edzhetünk majd együtt a legnépszerűbb fitnesz prezenterek óráin. A fitneszvilág új csillagai és a legismertebb hazai edzők óráira ismét több ezres tömeg mozdul majd együtt. Az esemény részeként felépül egy 4000 négyzetméteres Fitnesz Park és Életmód Expo, ahol minden eddiginél nagyobb területen találkozhatunk az aktív színpadok kínálatával, elsőként vásárolhatunk számos sportruházat legújabb kollekciójából, valamint mérhetjük fel testünk egészségügyi és edzettségi állapotát" - írja a rendezvény honlapja. Ehhez a szabadidős eseményhez kapcsolódik a Mini 5próba Rióba is.

A Mini 5próba Rióba alkalmával a 300 méteres ergométeres evezéssel, az egyperces görgőpados kerékpározással, a helyből távolugrással, az egy-egy perces ugrókötelezéssel és szökdeléssel, nevezési díj nélkül, egy alapregisztrációval és tíz perc mozgással tíz pont gyűjthető. Száz pontonként jár egy Irány Rio! sorsjegy, amellyel a szerencsés nyertes a sorsolást követően akár riói utazást is nyerhet az olimpiára.

A Decathlon FittArénáról bővebben itt olvashat. A programfüzetet ide kattintva töltheti le.

Az 5próba Rióba-mozgalomról az 5próba Rióba honlapon és annak Facebook-oldalán tájékozódhat.

(MOB)