Hétvégén újra Nagy Sportágválasztó Budapesten!

Hétvégén újra Nagy Sportágválasztó Budapesten!

2015. 05. 28.
Megosztás

Május 29-én és 30-án ismét Nagy Sportágválasztót rendeznek a budapesti Merkapt Sportközpontban, ahol több mint 100 sportággal ismerkedhetnek meg a kilátogatók. A MOB idén is partnere a rendezvénynek, az olimpiai bizottság sátrát érdemes lesz meglátogatni.

A szervezők tájékoztatása alapján számos új sportág is elérhető lesz a hétvégi rendezvényen, mint például a kutyafogathajtás, stunt riding, calisthenics, de lesz például galopp-lovaglás is, hogy a szervezők számára már megszokott, de sokaknak még mindig újdonságot jelentő tamburello, lacrosse, sepaktakraw, sport-poharak, kifling sportágakról ne is beszéljünk.

A XVI. Budapesti Nagy Sportágválasztón lesz a premierje egy új sportszíntérnek, egy mobil uszodának is.

Az eseményen korábbi és jelenlegi élsportolókkal is találkozhatnak az érdeklődők.

A rendezvény díjmentesen és korhatár nélkül látogatható! Nyitvatartás: 9 és 17 óra között. Pénteken elsősorban az előre bejelentkezett óvodákat, iskolákat, de pénteken 14 órától és szombaton egész nap a családokat, a nagyközönséget is várják a szervezők.

A Magyar Olimpiai Bizottság az előző esztendőhöz hasonlóan kvízjátékkal, érdekes feladatokkal várja a sport és az olimpiai mozgalom iránt érdeklődőket.

Helyszín: MERKAPT SPORTKÖZPONT - X., Maglódi út 12/A.

Bővebb információk: www.sportagvalaszto.hu

(MOB)