Új sportágfejlesztési program – köszönetet mondott az államtitkárság a MOB-nak is

Huszadik alkalommal nyitja meg kapuit a Budapesti Nagy Sportágválasztó!

2017. 04. 29.
Megosztás


A Budapesti Nagy Sportágválasztó célja, hogy kedvet csináljon a sportoláshoz a minél szélesebb sportági paletta gyakorlati megismerésének lehetőségét kínálva. A május 26-27-én megrendezésre kerülő eseményen edzők, szakemberek instruálása mellett kipróbálható több mint 100 sportág, aktív tapasztalást, igazi sportélményt ad, s ezáltal pozitív irányba tudja befolyásolni a sporthoz való hozzáállást. Biztos, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő mozgásformát, legyen az olimpiai, nem olimpiai, verseny és szabadidős, egyéni vagy csapatsportág.

A Nagy Sportágválasztó huszadik alkalommal bizonyítja, hogy egy jó ötlettel, kitartó lelkesedéssel és összefogással egy hasznos rendezvényt lehet létrehozni és működtetni. Ahol eseményenként több mint 20.000 látogató próbálja ki a sportágak valamelyiket, amely a gyakorlatban járulhat hozzá, hogy minél többek életének természetes részévé váljon a rendszeres testmozgás. A rendezvény közel hozza a gyerekekhez, a családokhoz a sportot, a mozgás örömét. Külön ereje az eseménynek, hogy lehetőséget ad a példaképek, olimpikonok, világ és Európa-bajnok sportolóinkkal való találkozásra, akár együtt sportolásra, mely meghatározó élményt ad a gyerekeknek.

A május 26-27. (péntek, szombat) 9 és 17 óra között nyitva tartó rendezvény pénteki napja elsősorban az előre bejelentkezett oktatási intézményekből érkező óvodai, iskolai csoportoknak van fenntartva, szombaton pedig a nagyközönséget, a családokat várják a szervezők!

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

További információk és regisztráció: http://www.sportagvalaszto.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/sportagvalaszto/?fref=ts