Jön a Maratonman-sorozat

Jön a Maratonman-sorozat

2013. 03. 19.
Megosztás

Versenyzőközpontú eseményekkel lehet minél több magyart rávenni a rendszeres mozgásra

Az első lépés megtétele a legnehezebb, utána könnyen sportfüggővé válhat az ember, onnan pedig már nincs messze az első félmaratonon való elindulás – hangzott el a Gazdasági Rádió SamsungSport című műsorában. A rádióban Érczfalvi András és Baumstark Tibor vendége Zelcsényi Miklós volt, aki a Maratonman-sorozat főszervezője.

„Magyarországon kevesen sportolnak rendszeresen. Azok a versenyek, amelyeket szervezek arra nagyon jók arra, hogy a futóknak, ironman-résztvevőknek és kísérőiknek felejthetetlen élményt nyújtsanak. Az április 14-én megrendezendő Maratonman, és a június 15-i Balatonman (ez ironman viadal is lesz egyben) a prémium kategóriába sorolható. Ez azt jelenti, hogy a nevezési díjért cserébe, mi mindent biztosítunk ahhoz, hogy az indulók pozitív élményként éljék meg az embert próbáló távokat. A frissítő asztalokon és a célban minden ellátást és kiszolgálást megtalálnak majd, amelyek egy prémium kategóriás versenyhez hozzátartoznak.” – mondta a sportszervező, aki maga is több maratont végig futott már, és három éve a klasszikus ironman távot is teljesítette.

És hogy kiknek szól a Maratonman? Azoknak, akik imádnak futni! Mindazoknak, akik úgy állnak a futáshoz, hogy a célig nincs megállás. A versenyen egykori élsportolókkal is találkozhatnak majd a résztvevők.

(Forrás: Bányász Árpád)