Májusi nőnap? Ott a helyed!

Májusi nőnap? Ott a helyed!

2014. 05. 11.
Megosztás

Készülj Magyarország egyetlen női futóeseményére, a május 18-án a Városligetben már 19. alkalommal megrendezésre kerülő Coca-Cola Testébresztő Női Futógálára.

Ez a verseny kizárólag a nőknek szól, férfiak legfeljebb álruhában futhatnak. Kiemelkedő klasszis sportolók is futnak a várhatólag hatezer hölgy között. Sastin Marianna birkózó világbajnok és Bóta Kinga kajakos világbajnok, olimpiai ezüstérmes is együtt koptatja majd az aszfaltot a többiekkel, hogy személyes példájukkal adjanak hitet azoknak, akik ezután szeretnének belépni a futás barátainak egyre csak bővülő táborába.

Aki rendszeresen edz, az egyéniben mérettetheti meg magát a 10 kilométeres távon, illetve ez a táv váltással (4,2 km és 5,8 km) is teljesíthető, míg a kezdő futókat az 5 kilométer várja.

Az idén azonban nem csak a távokban lesz újdonság, hiszen a Családi Futáson (de csak itt!) a férfi családtagok nevezését is elfogadják.

A Napozóréten felállított nagyszínpadon 30 perces Fitnesz programok, valamint közös bemelegítések lesznek sztárelőadókkal (Katus Attila, Béres Alexandra, Varró Gyula), a részvétel itt ingyenes! A futás mellett könnyed testmozgás is választható, ezt a 2 km-es gyaloglás biztosítja.

Bővebb infó: www.futanet.hu

(Forrás: Dobor Dezsö)