20230527 mob 025 resztvevok1

Padellel is épül(t) a Team Hungary

2023. 05. 30.
Megosztás

Mozgalmas sportnapot rendezett a Magyar Olimpiai Bizottság Sportolói Bizottsága a pünkösdi hétvégén, ahol egykori olimpikonjaink, jelenlegi élsportolóink – ha rövid időre is – padelre váltottak.

A MOB május 27-ei sportnapjára a Premier Padel Parkban (1114 Budapest, Frankfurt sétány 1.) került sor.

„A MOB és annak sportolói bizottsága közös küldetésének tartja, hogy megszólítsuk és bevonjuk a sportolókat, továbbá hangot kapjanak fontos kérdésekben” – mondta dr. Baji Balázs olimpikon, világbajnoki bronzérmes atléta, a MOB Sportolói Bizottságának elnöke, a szervezet elnökségének és közgyűlésének tagja.

20230527 mob 026
Kamarás Szilárd/MERGENFOTO

Az eseményen számos olimpikon, világbajnoki érmes részt vett, többek közt Lőrincz Tamás és Bácsi Péter birkózó, Fodor Rajmund vízilabdázó, Szatmári András vívó, Harsányi Gergely kézilabdázó és a vendéglátók közül dr. Baji Balázs mellett Szabó Gabriella kajakozó, a MOB marketingmunkatársa.

20230527 083212265 i OS
MOB-Média/Vajda Krisztina

„Több, mint 20 sportág közel 50 képviselője vett részt a sportnapon. Az esemény több csapatépítő programelemből állt: a padel-verseny mellett lehetőség volt edzői segítséggel megismerkedni a sportág alapjaival is. Emellett számos más, padel-mentes programmal is készültünk a sportolóknak, résztvevőknek annak érdekében, hogy együtt építsük a Team Hungary-közösséget a párizsi olimpiára” – tájékoztatott Tringer Sára főszervező. A MOB munkatársa hozzátette: „további közösségépítő eseményekkel készülünk a közeljövőben, június 23-án Olympic Day-t szervezünk a Városligetben, melyre nem csak a Team Hungary sportolóit invitáljuk, de a sportolni vágyó, sportszerető közönséget is. Az eseményen számos aktivitás és játék mellett szórakoztató programelemekkel várjuk az érdeklődőket”.

20230527 mob 018
Kamarás Szilárd/MERGENFOTO

(MOB-Média)