Rózsaszín-kékbe öltöznek a lausanne-i önkéntesek

Rózsaszín-kékbe öltöznek a lausanne-i önkéntesek

2019. 12. 05.
Megosztás



A lausanne-i ifjúsági olimpia 3500 önkéntese specifikusan a játékokra tervezett egyenruhát viselhet majd az ötkarikás fővárosban.

A svájci tervezők által megálmodott kollekciók a kényelem, az esztétikum és a technológia kombinációját tükrözik. A projekt a gyártók fenntarthatósági elköteleződését is reprezentálja, a sport és az innováció közös értékei mellett. A színek a lausanne-i játékok látványvilágát jelenítik meg. Az önkéntesek január 5-én kaphatják kézhez az egyenruhákat.

„Az esemény remek lehetőség számunkra, hogy demonstráljuk elköteleződésünket a téli élsport ruházati fejlesztése felé. Alig várjuk ezt a felejthetetlen eseményt Svájcban” – mondta Knut Are Høgberg, a tervező cég vezetője.

A szervezők azt javasolják a lausanne-i szurkolóknak, hogy a nemzeti színek mellett kéket és rózsaszínt viseljenek, minél színesebbé téve a Téli Ifjúsági Olimpiai Játékokat.

A jegyértékesítés a napokban indult meg a nyitó- és záróünnepségekre, ezzel párhuzamosan pedig a regisztráció is elkezdődött a fedett pályás versenyekre, melyekre a belépés ingyenes lesz. A jegyeket ezen a linken lehet megvásárolni, a regisztrációs ívek szintén itt találhatóak.

(Lausanne 2020, olympic.org)