Szabadidősport: újra bizalmat szavaztak a Pest-megyei vezetőknek

Szabadidősport: újra bizalmat szavaztak a Pest-megyei vezetőknek

2014. 05. 26.
Megosztás

Beszámoló és tisztújító közgyűlését tartotta a Magyar Sport Házában május 23-án a Pest Megyei Szabadidősport Szövetség. A napirendi pontok közt a közgyűlés újra bizalmat szavazott a korábbi elnöknek, ügyvezető elnöknek és a Felügyelő Bizottság elnökének.

A résztvevők egy perces néma felállással tisztelegtek a közel egy éve elhunyt dr. Scherr Zoltánné emléke előtt, aki több mint tíz évig volt aktív tagja a Felügyelő Bizottságnak.

A megemlékezés után a 2013 évi beszámolókat és a közhasznúsági mellékletet tárgyalták a résztvevők, akik egyhangúlag elfogadták az előterjesztett anyagokat.

A korábbi elnökség mandátuma lejárt, így a szövetség új tisztségviselőinek megválasztása is napirendre került. A közgyűlés újra bizalmat szavazott a korábbi elnöknek, Csík Józsefnek, Jezerniczky Attila ügyvezető elnöknek és Branizsa Györgynének, a Felügyelő Bizottság elnökének.

Az elnökséget erősíti még 2018-ig Szendi Erika, Víg Károly és Rovó András, a Felügyelő Bizottságban dolgozik Dely Márta és Menyhárt Ernő.

(masport.hu - MOB)