Szentgyörgyi Romeo:  - A zene is egyedi lesz, ilyen nincs még egy az országban -

Szentgyörgyi Romeo: - A zene is egyedi lesz, ilyen nincs még egy az országban -

2012. 11. 23.
Megosztás

"Sokfelé, sokféle fitnesz eseményt rendeznek az országban, de nem kétséges, hogy a FittAréna köztük a legrangosabb, ráadásul országos szintűvé nőtte ki magát, hiszen Budapest mellett már hat vidéki városban is megjelenik.

Érdekes, hogy gyakran találkozom ezeken a helyeken visszatérő arcokkal is, vannak, akik még arra is hajlandók áldozni, hogy körbe járják az országot a FittAréna nyomában. Büszke vagyok arra, hogy az eddigi összes rendezvényen felléphettem. Most is mindenki lázasan készül a vasárnapra, ami valódi ünnepe lesz a mozgásnak. Magam is háromszoros erővel készülök erre a napra. Sokat foglalkozom például a zene kiválasztással, mert azon sok múlik. A zenéhez nem értek ugyan, de a taktusok hallatán erősen el tudom képzelni, hogy az aréna remek hangtechnikáján keresztül mi hogyan támogathatja a programomat. Tavaly Olaszországból, idén pedig Bécsből hozattam a mixet. Ez annyira egyedi, hogy kijelenthetem, ilyen nincs még egy az országban. "

- A zenén túl milyen más élvezetes elemekkel rukkolsz majd elő?

"A szervezők most a legelső órát bízták rám féltíztől negyven percre az enyém a színpad. Több előadó is úgy tartja, hogy akkor lehet elégedett, ha lóg a résztvevők nyelve. Nos én nem tettem a magamévá ezt a víziót, hiszen nyitó óráról lesz szó. Nem szeretném lefárasztani a résztvevőket rögtön a legelején, az alapos bemelegítés mellett a hangulatot szeretném megalapozni az egész napra. "

- A közönséggel való kapcsolattartás a színpadon kívül is fontos. Mekkora hangsúlyt fordítasz erre?

"Természetesen új aláíró kártyával is várom az érdeklődőket. Azt viszont nem ígérhetem, ami tavaly annyira népszerű volt körülöttem. Akkor egy biomatrac reklámozásában vettem részt és rengeteg fotót készítettek velem a hölgyek az ágyon fekve. Aki fotóra vágyik, azt a standomon várom, ahol idén egy hasizomgépen pózolhatunk együtt. "

(Forrás: Dobor Dezső)