Szlovéniában és Olaszországban folytatódhat a pontgyűjtés…

Szlovéniában és Olaszországban folytatódhat a pontgyűjtés…

2013. 07. 27.
Megosztás

A fantasztikus Central European Tour szereplést követően újra két fronton szerepel hazánk egyetlen kontinentális csapata az Utensilnord Ora24.eu.

Lovassy Krisztián a Budapest GP-n aratott győzelme után a magyar sor a július 27-ei GP Kranj 1.2 viadalon áll rajthoz. Az egykori 1.1-es besorolású szlovén verseny egy év kihagyás után idén 1.2-es minősítésben tér vissza. A táv 163,8 kilométer. Cador Rida, Dér Zsolt, Holló Botond, Kenyeres Ábel, Kusztor Péter, Lovassy Krisztián, Palotai Péter és Simon Péter alkotta sor újra bízik az eredményes szereplésben.

„A srácok nagyon motiváltak, készen állnak harcolni az újabb pontokért. Most már bizonyították, hogy kiváló állapotban vannak, éhesek a sikerre, így jó eredményt várok.” – nyilatkozta Stubán Ferenc sportigazgató.

Eközben az olasz sor visszatér a hazai utakra, hisz számukra július 28-án a Pescara-i Trofeo Matteotti következik. A verseny a már jól megszokott 14,5 kilométeres körpályán zajlik, amelyet nem kevesebb, mint 13 alkalommal kell megtenni. Gabriele Bosisio, Federico Rocchetti, Alessandro Mazzi, Andrea Masciarelli, Simone Masciarelli, Marco Zamparella, Omar Lombardi és Marco Zanotti a csapatvezető Franco Gini szerint igencsak nagy eséllyel száll nyeregbe.

„Úgy gondolom, hogy harcolni tudunk majd az előkelő helyekért. Több forgatókönyv is létezik, reméljük, valamelyiket végig tudjuk majd pörgetni.” – mondta Gini mester.

(Forrás: Utensilnord Ora24.eu.)