Tekerj Londonig !

Tekerj Londonig !

2012. 07. 21.
Megosztás

Az Olimpia előtti napokban a Budapest – London Olimpiai Stadion közötti távolságot önkéntes kerékpározással teljesítjük, népszerűsítve ezzel a mozgást, annak fontosságát és magát az olimpiát is.

Budapest négy helyszínén ( tervezett helyszínek: Akvárium, Millenáris, Városliget, Bazilika előtti tér, egy de. a Coca-Cola HBC Magyarország telephelye) 3-3 db szobabicikli kerül felállításra, amelyekre bárki felülhet és tekerhet rajtuk.

A tekerést követően a résztvevő egy regisztrációs kártyát kap amelyhez a hostess hozzárendeli a kiállított kerékpárral teljesített távot (méterben)és a tekerés időtartamát valamint a megtett távott feltölti a Testébresztő Facebook oldalára (http://www.facebook.com/testebreszto) ahol egy térképen lehet nyomon követni a megtett távot. A tekerést követően a résztvevő egy db 0,5 l NaturAqua ásványvizet kap ajándékba.

A játékos a kapott kód aktiválásával részt vehet egy játékban. A kódot a Coca-Cola Testébresztő Facebook oldal (http://www.facebook.com/testebreszto) Tekerjünk Londonig! alkalmazáson belül tudja aktiválni. A kód beírását követően a játékos eredménye megjeleni az alkalmazásban található a facebook falán.

A játékban való részvételhez legalább 1 km-t kell tekerni ,a résztvevők között naponta kisorsolunk egy Coca-Cola Testébresztő városi kerékpárt és 2 db Coca- Cola Testébresztő ajándékcsomagot.

A program célja:

- olyan látványos utcai esemény szervezése, amely felhívja a figyelmet a mozgásra
- a Coca-Cola Testébresztő aktív egészséges életmódot népszerűsítő program ismertségének növelése,
-jó lehetőség az olimpiai sport és az önkéntes szabadidő sport egy programba fűzésére

A program időpontja:

2012.07.23-26. ( az Olimpia kezdetét megelőző néhány nap)naponta 14 órától 21 óráig


Az esemény média támogatása:

A program indulásakor egy kiemelt helyszínen, amely a Városliget lesz, az első „tekerő” ismert személyiség ( jelenleg a MOB bevonásával történik a felkérése), őt követik a Testébresztő nagykövetek ( Katus Attila, Varró Gyula, Gavallér – Kormos Attila) segítve ezzel a média „ingerküszöbének” elérését. PR cikkek és riportok megjelentetése.

Folyamatosan erős facebook jelenlét, a rendezvény teljes „dokumentációja” facebookon történik.
Minden nap az egyik állomáson zajló eseményeket web kamerán keresztül közvetítjük a Coca-Cola Testébresztő Facebook oldalán.
A kezdeményezésről készül riport az MTV1 Mozdulj! Magazinba és a TV2 Aktív műsorába.