Hírek
Sikertörténetek

Kettőskarrier

Sikertortenet berki krisztian

Berki Krisztián

A londoni olimpián győztes, világ- és Európa-bajnok tornász, a lólengés mestere; nevét tornaelem őrzi. A hazai szövetség sportigazgatója, a Magyar Olimpiai Bizottság Sportolói Bizottságának tagja.

Elolvasom
Sikertortenet lorincz tamas

Lőrincz Tamás

Tokió olimpiai bajnoka, világ- és Európa-bajnok kötöttfogású birkózó. A Magyar Olimpiai Bizottság és a nemzetközi szövetség sportolói bizottságának tagja, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia szakmai igazgatója, katonaolimpikon.

Elolvasom
Sikertortenet gyurta daniel

Gyurta Dániel

Olimpiai arany- és ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok Fair play-díjas mellúszó. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság Sportolói Bizottságának, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Úszó Szövetség elnökségének tagja.

Elolvasom
Sikertortenet szabo gabriella

Szabó Gabriella

Három olimpiáról négy éremmel tért haza, köztük három arannyal; világ- és Európa-bajnok kajakozó. A Magyar Olimpiai Bizottság marketingmunkatársa, tagja a MOB közgyűlésének és a Magyar Olimpiai Bajnokok klubja elnökségének.

Elolvasom
Sikertortenet kamuti jeno

Kamuti Jenő dr.

Olimpiai ezüstérmes, világbajnok tőrvívó, a Nemzet Sportolója; sebész, kórházigazgató. A Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Nemzetközi Vívó Szövetség egykori főtitkára, a magyar szövetség korábbi első embere.

Elolvasom