13 olimpiai arany gazdái a Madách Színházban

13 olimpiai arany gazdái a Madách Színházban

2017. 01. 26.
Megosztás


Szerda este igazán különleges estében volt részük azoknak, akik a színház mellett a sportot is kedvelik. A Madách Színház földszinti közönsége szinte bármerre is pillantott mindenütt egy olimpiai bajnokot vehettek észre. A legélelmesebbek hamar megpillantották a háromszoros olimpiai bajnok úszót, Hosszú Katinkát, aki a szünetben örömmel állt a rajongók rendelkezésére, hol egy fotó, hogy egy aláírás erejéig. A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja szervezte program keretében öt további olimpiai bajnok, Keleti Ágnes, Kőbán Rita, Varga Dániel, Tatai Tibor és dr. Nébald György, felesége Mincza Ildikó olimpiai bronzérmes társaságában tekintette meg az Operaház Fantomját.

„Óriási élmény volt a számomra, hogy erre a néhány órára kikapcsolódhattam, összekötve azzal a szerencsés helyzettel, hogy édesanyám éppen Budapesten töltötte a napját és elkísért. Csütörtökön persze minden kezdődik elölről, utazom a luxemburgi versenyre. Ha időm engedi, máskor is szívesen részt veszek az Olimpiai Bajnokok Klubjának egy-egy rendezvényén” - mondta a háromszoros olimpiai bajnok úszónk.

Az előadás kezdete előtt Szirtes Tamás a Tolnay Szalonban fogadta a bajnokokat, akik 13 olimpiai arany büszke tulajdonosai. A Madách Színház főrendezőjének kulisszainformációkkal teli tájékozatójának ismeretében mindenki számára még élvezetesebb volt az előadás, mely a Madáchban megszokott hatalmas vastapssal ért véget.

(Olimpiai Bajnokok Klubja/Dobor Dezső, fotó: Róth Tamás)