7 arany-, 2 ezüst- és 3 bronzérmet szereztek a magyar kempósok Németországban

7 arany-, 2 ezüst- és 3 bronzérmet szereztek a magyar kempósok Németországban

2012. 12. 23.
Megosztás

Jól teljesítettek a Magyar Kempo Szövetség sportolói a németországi Hallében rendezett 22. Shorai-do Kempo Bajnokságon.


A magyar sportolók tizenkét éremmel tértek haza a karácsony előtti nemzetközi viadalról.
Az Aladin Hero Team, a Dojo Lovász SKE és a Budajenő Kempo Klub harcosai képviselték hazánkat az immár huszonkettedik alkalommal megrendezett Shorai-do kempo-bajnokságon. A németországi Halléban tartott küzdősport eseményen 7 arany-, 2 ezüst- és 3 bronzérmet szorgoskodtak össze a Magyar Kempo Szövetség versenyzői.

„A mostani sportrendezvényt szervezők és a Magyar Kempo Szövetség között évek óta jó partneri kapcsolat van, a németek is részt vesznek az eseményeinknek, így természetesen mi is elindulunk az általuk szervezetteken. A szabályrendszerük némiképp eltér a miénktől, azt még nem szoktuk meg teljesen, de mindenképpen hasznosnak és jó döntésnek tartom, hogy immár második alkalommal vettünk részt a német bajnokságon.” – nyilatkozta Shihan Lovász Gábor, a Magyar Kempo Szövetség alelnöke.

Eredmények:

1. helyezett: Békési Tímea, Sipos Norbert, Munteanu Otavian, Sötü Zsolt (valamennyien Aladin Hero Team), Balogh Tamás (két elsőség), Telek Attila (mindketten Dojo Lovász SKE).

2. helyezett: Somogyi Cristian, Munteanu Otavian (mindketten Aladin Hero Team).

3. helyezett: Karácsonyi Krisztián (Budajenő Kempo Klub), Szallai Szilárd, Magyari Norbert (mindketten Aladin Hero Team).

(Forrás: PecsuPress)