IMG 0921

A magyar csapatiroda már megkezdte a működését Párizsban

2024. 07. 15.
Megosztás

Hétvégén megérkezett a párizsi olimpiai faluba a magyar csapatiroda előőrse. Átvették a szobákat, gépjárműveket, megkezdődött a Magyar Olimpiai Csapat otthonának kialakítása.

Hétvégén Fábián László MOB-főtitkár csapatvezető, Bodaki Márk, Szarka Tünde és Tor Tamás, a MOB nemzetközi csapatának munkatársai, valamint a dekorációt végző alakulat kezdte meg az olimpiai faluban a munkát. A Team Hungary első sportolói ugyan csak néhány nap múlva érkeznek meg a francia fővárosba, de egy olimpiai esemény alkalmával az adminisztratív és logisztikai feladatok már jóval előtte megkezdődnek.

Team hun csapatiroda
MOB-Média

A csapatiroda tagjai az érkezést követően a szervezőbizottság tagjaival egy ötórás egyeztetés alkalmával leegyeztették és véglegesítették a teljes magyar delegációt és a különböző szolgáltatásokat. Átvették a sportolók szálláshelyéül szolgáló szobák kulcsait, majd mindegyik lakrészt tüzetesen átvizsgálták, leltározták, a felmerülő esetleges hibákat lejegyezték, majd azokat kijavíttatták.

SZP 0939
MOB-Média/Szalmás Péter

Átvették a gépjárműveket, fogadták az első kamiont, mely a csapatiroda berendezéseit és a dekorációs elemeket, kellékeket szállította Budapestről. Átvették a sportolóknak szánt csomagokat, telefonokat. Felkeresik és folyamatosan személyesen ellenőrzik a külső szállásokat, hotelszobákat. A dekorációs csapat berendezi, hangulatossá teszi, magyar színekbe öltözteti a Team Hungary otthonát.

Parizs szalmaspeter
MOB-Média/Szalmás Péter

A Magyar Olimpiai Csapatot 21 sportágban 180 sportoló képviseli a párizsi olimpián.

Eiffel torony
MOB-Média/Szalmás Péter