A MOB elnöke látogatást tett az EYOF-faluban, majd részt vett a megnyitón is

A MOB elnöke látogatást tett az EYOF-faluban, majd részt vett a megnyitón is

2017. 07. 24.
Megosztás

Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke igen tartalmas hétvégét tudhat maga mögött. Pénteken még a lipcsei vívó-világbajnokságon szurkolt Szatmári András sikeréért, majd szombaton Budapesten részt vett a FINA-vb eseményein, ahol többek közt találkozott Thomas Bachhal, a NOB elnökével, vasárnap a tiszaújvárosi triatlon-világkupára, délután a győri EYOF-ra utazott...

A MOB első embere vasárnap délután az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál nemzetközi sajtótájékoztatóján Borkai Zsolt, a szervezőbizottság elnöke, Győr polgármestere, Janez Kocijancic, az Európai Olimpiai Bizottság megbízott elnöke, Raffaele Pagnozzi főtitkár és Joseph Cassar, a Győr 2017 koordinációs bizottság elnöke társaságában köszöntötte a fesztivált és a győri szervezőket.

Ezután az EYOF-faluba látogatott, ahol találkozott több sportolóval, edzővel, orvossal, a csapatiroda munkatársaival, egykori és jelenlegi élsportolókkal, köztük az edzőként jelenlévő Kőbán Rita kajakossal és az alkalmi vendég Csernoviczki Éva judóssal. A MOB elnökét a faluban az olimpiai bajnok öttusázó csapatvezető, Fábián László vezette körbe.

Kulcsár Krisztián az esti megnyitót is megtekintette; az ETO Parkban több hazai és külföldi sportvezetővel is találkozott.

(MOB, fotó: MOB/Szalmás Péter)