A Vasas főtámogatója kiszállt a szponzorációból

A Vasas főtámogatója kiszállt a szponzorációból

2012. 08. 26.
Megosztás

Péntek este érkezett a hír, amely szerint az Uniqa Biztosító bejelentette: felfüggeszti magyarországi szponzorációs tevékenységét.

Ez azt jelenti, hogy a Vasas vízilabdacsapatának költségvetése (is) bizonytalanná vált, noha a keret immár véglegesnek mondható.

A Vasas SC elnöksége felkérte a vízilabda-szakosztály vezetőségét, hogy a jövő héten dolgozza ki „az új helyzet kezelésének lehetséges forgatókönyveit”.

Markovits László a Vasas SC elnöke:

- Természetesen nagyon sajnálom, hogy a UNIQA Biztosító osztrák központi vezetése így döntött, hiszen a cég magyarországi leányvállalata hosszú éveken keresztül bőkezű támogatója volt nemcsak vízilabdázóinknak, hanem az egész klubnak. Az időzítés is nagyon kellemetlenül érint minket, hiszen már kialakult a hazai és nemzetközi versenynaptár, valamint aláírt szerződéseink vannak a játékosainkkal. Ez az új helyzet bizony nehéz döntésekhez is vezethet, de hiszem azt, hogy találunk valamilyen megoldást arra, hogy a Vasas felnőtt vízilabdacsapata továbbra is a topon maradhasson.

Az UNIQA biztosítónak és vezetésének pedig nagyon köszönöm az elmúlt nyolc évben nyújtott kiemelt támogatásukat, számos sikerünkhöz járultak hozzá. Tudom, hogy ők is nagyon nehezen hozták meg ezt a döntést, mivel a szponzori együttműködésen túl, kiváló személyes kapcsolatom alakult ki Othmar Michl elnök-vezérigazgató úrral és vezetőtársaival.

(Forrás: vlv.hu)