Rio megnyito 2016 mobszalmaspeter

Ajánlattételi felhívás olimpiai formaruhára

2023. 02. 01.
Megosztás

A Magyar Olimpiai Bizottság olimpiai formaruha ruhaszállító partnerét keresi! Egy olyan kreatív, stílusos, vagány márkát, amely biztosítja a Magyar Olimpiai Csapat sportos eleganciáját a 2024-es párizsi olimpia megnyitó ünnepségén.

A formaruhát az ünnepélyes csapatgyűlésen és fogadalomtételen, a sportesemények ünnepélyes megnyitóján, és egyéb ünnepi eseményeken viseli a nemzeti csapat, amely különböző sportágak versenyzőiből, edzőikből, egészségügyi szakemberekből és a csapatvezetőség tagjaiból áll. (Ezért fontos, hogy a kollekció darabjai könnyen alakíthatóak legyenek a konfekciómérettől eltérő alkatú csapattagokra is.)

A sportosan elegáns ruha nemzetközi környezetben, elsősorban a 2024-es XXXIII. Nyári Olimpiai Játékokon Párizsban a magyar kultúra üzenetét hordozza – fontos, hogy nagy létszámú csapat esetében és nagy távolságokból (televízióközvetítések által) is figyelemfelkeltő, ugyanakkor ízléses összképet nyújtson.

A formaruha-kollekció tartalmi összetétele.

Férfiaknál: sportos zakó, hosszú nadrág, bermuda, póló vagy teniszing, ing, cipő – egyéb kiegészítők

Nőknél: sportos blézer, nadrág, póló vagy top, ruha, szoknya, blúz, cipő – egyéb kiegészítők

Az utazó csapat körülbelül 400 tagú (a szakemberekkel, edzőkkel, csapattagokkal együtt), ám a méret-szortiment miatt körülbelül 600 ruháról beszélünk, ahol a nemek aránya 65 százalék férfi, 35 százalék nő. Fontos szempont, hogy a ruha anyaga és szabása illeszkedjen az esemény stílusához és a várható időjáráshoz.

Kérjük a pályázókat, hogy a jelentkezés részeként állítsanak össze egy költségvetést, amely tartalmazza az együttműködés tervezett anyagi oldalát (az ajánlati ár megadása mellett szívesen vesszük, ha jelzik esetleges támogatási/barter megállapodási szándékukat). Az ajánlatokat képekkel, vagy grafikákkal kérjük benyújtani.

Kérjük továbbá a jelentkezőket, felhívásunkra válaszolva jelezzék, hogy a 2023. júniusában, Krakkóban tartandó Európa Játékokra meglévő készletükből (nem egyedi tervezéssel, az olimpiai kollekciónál jóval kisebb, két-három darabos darabszámmal) fel tudják-e öltöztetni a magyar csapatot, amely esetében 300-350 fő egységes öltözékét szeretnénk biztosítani.

A felhívás nyílt, a jelentkezéseket február 13-án 12:00 óráig várjuk a [email protected] email címre.

Jelen felhívás nem minősül a Polgári Törvénykönyv szerinti versenyeztetési eljárásnak, nem keletkeztet szerződéskötési és semminemű kötelezettséget a Magyar Olimpiai Bizottságra nézve, annak célja a piacon található lehetőségek felmérése.

(MOB; fotó: MOB-Média)