Bemutatták a World Beach Games kabaláját

Bemutatták a World Beach Games kabaláját

2019. 09. 15.
Megosztás

Dolphy, a delfin lesz az első alkalommal megrendezésre kerülő World Beach Games kabalája. A hírt a katari multisport-esemény szervezőbizottsága alig egy hónappal a játékok előtt hozta nyilvánosságra.

A delfin játékos természete és állandó mosolya a Strand Világjátékok szellemét szimbolizálja, valamint az óceánok megtisztítására tett erőfeszítéseket is jelképezi. Dolphy október 12. és 16. között mind a 14 versenyszám mellett felbukkan majd, ezzel energiát és optimizmust hirdetve a szurkolók és a sportolók között.

„A delfinnél egy állat sem reprezentálja jobban kapcsolatunkat az óceánnal, Dolphy pezsgő személyisége pedig remekül testesíti meg a strandsportágak esszenciáját. Az ANOC World Beach Games egy igazi globális sportünnep, Dolphy pedig csaknem 100 országot köszönthet majd októberben. A játékok az emberek összejöveteléről és szórakozásáról szól egy barátságos és nyugodt környezetben, és nincsenek kétségeim afelől, hogy Dolphy nagyban hozzájárulhat a vidám hangulathoz” – mondta Haider Farman, az ANOC technikai igazgatója.

Dolphy számára nem csak a versenyzők szórakoztatása lesz komoly feladat. A kabala a környezetvédelem fontosságára és előnyeire is hivatott felhívni a figyelmet. Ezen feladata nem csak a delfinek, de az emberek számára is kulcsfontosságú küldetés.

(awbgqatar.com)