Berki és Gyurta csapattársa lehet Kozák Danuta

Berki és Gyurta csapattársa lehet Kozák Danuta

2013. 01. 13.
Megosztás

Kozák Danuta pénteken ünnepelte születésnapját, és talán nem is kért mást, csak minél előbb rendeződjön csapatkeresési mizériája.

Mint ismert, a kétszeres olimpiai bajnok kajakos tavaly év végén szakított korábbi egyesületével a Budapest Honvéddal, azóta egyedül, párja irányításával készült.

„Még tartanak a tárgyalások, az egyeztetések, de ezeket most már nem én, hanem az általam megbízott menedzseriroda végzi. Egyelőre nem szeretnék semmit mondani, az biztos, hogy a január 21-i héten lesz egy sajtótájékoztató, melyen minden kiderül, és minden kérdésre válaszolok” – mondta titokzatosan a klasszis sportoló.

A pénteki sportnapilap szerint négy egyesület van képben, és a KSI, Szolnok, Vasas, Újpest négyesből a legutóbbinak van a legnagyobb esélye, hiszen a lila-fehérek az elmúlt időszakban leigazolták az egyaránt olimpiai bajnok tornász Berki Krisztiánt és az úszó Gyurta Dánielt is.

„Folyamatos edzésben vagyok, de el kell ismernem, tavaly ilyenkor előrébb tartottam. Azonban nem nagy a lemaradásom, érzem, hogy kezdek izmosodni, egyre jobb formában vagyok. Jól megy a futás és a kondizás is, szerintem hamar utolérem magam” – mondta a londoni olimpián egyedüli magyarként két aranyérmet is nyerő Kozák.

Egyelőre nem foglalkoztatja, hogy az év fő versenyén, a duisburgi világbajnokságon milyen számban állhat rajthoz, mint elmondta, előbb a válogatón kell túl lenni, ahol először ki kell harcolni a részvételt.

(Forrás: MOL Csapat)