Dr. Bartha Csaba operatív igazgatóként irányít a MOB-ban

Dr. Bartha Csaba operatív igazgatóként irányít a MOB-ban

2023. 01. 18.
Megosztás


Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Fábián László főtitkár felkérésére az eddigi sportigazgató, dr. Bartha Csaba látja el a jövőben a MOB operatív igazgatói feladatait. A változásról Gyulay Zsolt tájékoztatta az elnökséget a január 18-ai ülésen, melyen részt vett dr. Schmidt Ádám, sportért felelős államtitkár is.

Mint Gyulay Zsolt felvezetésében kifejtette, az elmúlt közel egy év tapasztalataiból merítve, a hatékonyabb munkavégzést, vállalati működést megcélozva a MOB-irodában kisebb szervezeti és személyi átalakítást hajtottak végre, ezt megelőzően megújult a Szervezeti és Működési Szabályzat, amit az elnökség korábban elfogadott. Amint a sportvezető elmondta, Fábián László főtitkár így még jobban tud fókuszálni a Magyar Olimpiai Bizottság stratégiai feladataira, a társszervezetekkel közös munkára, a szövetségekkel való kapcsolattartásra, azok kiszolgálására.

Dr. Bartha Csaba 2012 és 2017 között már dolgozott a MOB-ban, először Fábián László mellett sportigazgató-helyettesként, majd a 2016 évvégi átalakítás idején főtitkárként. Fábián László és Gyulay Zsolt hívta vissza a MOB-ba 2022 tavaszán a sportigazgatói poszt betöltésére, most pedig operatív igazgatóvá nevezték ki.

„Óriási megtiszteltetés az újabb feladat. Az elmúlt hónapokban a sportszakmai területet felügyeltem, ezen túl más diszciplinák is hozzám fognak tartozni a marketingtől a kommunikáción át az iroda működtetéséig. A MOB-nak nagy presztízse, jól csengő neve van, sok lehetőséget rejt magában, ezeket igyekszünk a jövőben egy vállalati működési rendszer mentén kiaknázni. Nagy kihívás, köszönöm a bizalmat, meg fogom hálálni!” – fogalmazott az elnökségi ülésen dr. Bartha Csaba.

(MOB; fotó: MOB)