Elismeréseket adtak át a korcsolyázók közgyűlésén

Elismeréseket adtak át a korcsolyázók közgyűlésén

2017. 05. 28.
Megosztás

Május 26-án rendezte 2017-es éves közgyűlését a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség, amelynek keretei között, a – később egyhangúlag elfogadott – napirendi pontok tárgyalása előtt Életműdíjak és Év Sportolója Díjak kerültek kiosztásra. Ezúttal azoké volt a főszerep, akiknek köszönhetően történetének legsikeresebb szezonját tudhatja maga mögött a szövetség.

Orendi Mihály ügyvezető igazgató, a MOB alelnöke: „Fontos, sőt nagyon fontos programja volt a tegnapi közgyűlésnek a napirend előtti, szívet melengető díjátadási ceremónia, de mégiscsak közgyűlés volt, olyan fontos napirendi pontokkal, mint az Elnökség éves beszámolója a Szakszövetség 2016-17. évi szezonjáról, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény alapján elkészített 2016. évi mérleg és beszámoló, a könyvvizsgálói jelentés a MOKSZ 2016. évi gazdálkodásáról, a Felügyelő Bizottság írásos jelentése a MOKSZ 2016. évi gazdálkodásáról, az Elnökség 2017-18. évi sportszakmai és pénzügyi terve, valamint javaslat a MOKSZ Alapszabályának módosítására, amelyet a tagság mind és egyhangúlag elfogadott. Ez hasonló örömmel töltött el.”

Múlt és jelen találkozását ünnepelte a MOKSZ közgyűlésének kezdetén, hiszen az Életműdíjak négy kitüntetettje kövezte ki azt az utat, amelyet most az Év Sportolói taposnak – és halmozzák a sikereket.

A szövetség beszámolója - benne a díjazottak - ide kattintva olvasható.

(MOKSZ-MOB, fotó: Róth Tamás)