Pre DRM1

Előzetes egyeztetés a párizsi szervezőbizottsággal

2024. 05. 31.
Megosztás

A párizsi olimpia előtti utolsó főbb egyeztetésre látogatottak ki a MOB munkatársai május 28-29. között, hogy személyesen beszéljék át az ötkarikás játékokat érintő kulcsfontosságú területeket. A Magyar Olimpiai Bizottságot Szarka Tünde, Bodaki Márk és Tor Tamás képviselte.

Az úgynevezett Pre-DRM (Preliminary Delegation Registration Meeting, azaz előzetes delegációregisztrációs értekezlet) a francia szervezőbizottság székhelyében, a Pulse-épületben kapott helyet. Itt a felek az előkészületeket érintő főbb témákban egyeztettek, mint a jegyek, akkreditáció, nevezés, logisztika, utaztatás vagy éppen a nyitóünnepség.

A sikeres egyeztetést követően a következő napon a párizsi nagykövetséggel való megbeszélés, valamint a szponzorok, vendégek és külső szálláson elhelyezett szakemberek számára foglalt hotelek megtekintése volt napirenden.

Pre DRM2

A párizsi nagykövetségen Deutsch Domonkos olimpiai attasé, valamint Szilárd Réka párizsi koordinátor fogadta az olimpiai delegációt. Itt az esetleges közös fogadások szervezéséről, a kooperációról, a kiemelt vendégek szolgáltatásainak biztosításáról volt szó a konzuli épület megtekintése mellett.

A foglalt szállások tekintetében megnyugtató képet kaptunk azok minőségét illetően; a Magyar Olimpiai Bizottság vezetése igyekszik minden vendég, partner és szakember számára a legmegfelelőbb szállást biztosítani.

Ezen látogatás után a végső delegációregisztrációs értekezlet a következő etap július közepén, amely során Fábián László csapatvezető irányításával átveszi a csapatiroda a Team Hungary számára kijelölt apartmanok kulcsait, a bérleményeket – egyszóval felkészülünk a Magyar Csapat fogadására.

A párizsi olimpia 56 nap múlva veszi kezdetét.

(MOB-Média)