Európa-bajnok kosarast késeltek meg Belgrádban

Európa-bajnok kosarast késeltek meg Belgrádban

2013. 05. 20.
Megosztás

"Egy hagyományos szerb, baráti körben zajló veszekedésben" hasba szúrták Predrag Danilovicot, a Partizan kosárcsapatának elnökét, korábbi négyszeres Európa-bajnok játékost.

Szombat hajnalban egy szórakozóhelyen megkéselték Predrag Danilovicot, a Virtus Bologna, a Miami Heat és a Dallas Mavericks korábbi kiváló kosárlabdázóját, a Partizan kosárlabdaklub jelenlegi elnökét. Az incidens után a sértett kórházba ment, de elutasította a rendőrséggel való együttműködést, így nem tudni pontosan, hogyan sérült meg. A Szerb Belügyminisztérium nagy erőket mozgósított, hogy kiderítse, mi történt

A VajdaságMa délvidéki hírportál szerint Danilovicot - akinek hasán szúrt seb volt, ezen kívül megsérült a feje és a keze is - megoperálták, az állapota stabil. A sportvezetőt meglátogatta Ivica Dacic szerb miniszterelnök is, aki azt mondta az újságíróknak, hogy a korábbi kiváló kosárlabdázó "egy hagyományos szerb, baráti körben zajló veszekedésben sérült meg".

A 43 éves klubelnök Jugoszlávia válogatottjával négy Európa-bajnoki aranyérmet és egy olimpiai ezüstöt szerzett, a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) 1994-ben az év játékosává választotta.

(Forrás: NSO)