Fair Play felhívás 2016

Fair Play-felhívás 2022

2023. 01. 19.
Megosztás

A MOB Fair Play Bizottsága pályázatot hirdet „Fair Play” díjak elnyerésére. 2023. február 28-ig várják a javaslatokat arra, hogy kik kapják meg a 2022-es évre vonatkozó Fair Play díjakat.

Pályázni a következő kategóriákban lehet:
1. Fair Play-cselekedet
2. Életmű-díj
3. A Fair Play eszméjének népszerűsítése
4. Fair Play a szabadidősportban
5. A sport szolgálatában
6. Fair Play a művészetben, a tudomány területén

„A MOB Fair Play Bizottsága immár 55 éve díjazza azokat a cselekedeteket, melyek a sportszerűséget, a tiszteletet, az egymás megbecsülését és segítését a leginkább kifejezik. Évről évre egyre több olyan esettel találkozunk, melyekre érdemes a szélesebb közönség figyelmét felhívni. Ezek a példák azok, amelyek a jövő generációinak mintául szolgálnak, hogy nem a minden áron győzelem az egyetlen út. Bíztatok mindenkit, hogy ha látott, hallott igazi Fair Play-cselekedetről, akkor legyen szíves ossza meg velünk. A jelöléseket előzetesen is köszönjük szépen!” – fogalmazott dr. Kamuti Jenő, a MOB Fair Play Bizottságának elnöke.

Kérjük, a javaslatok tartalmazzák a fair play rövid leírását. Amennyiben fotó, vagy videó is rendelkezésre áll, kérjük azt is küldjék el nekünk. A bizottság a beérkező jelöléseket értékeli és a legérdemesebbeket díjazásban részesíti.

A pályázatokat szíveskedjenek e-mailen, 2023. február 28-ig, az alábbi címre eljuttatni:
Magyar Olimpiai Bizottság
MOB Fair Play Bizottság
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.
e-mail: [email protected]

(MOB)