Gyutai Adrián: Gyakorlatilag kijutottam az Eb-re

Február 13-ig többször ismétlik a MOB nem olimpiai sportokat bemutató magazinját

2015. 02. 07.
Megosztás

Vasárnap 10 órától ismét jelentkezik a Sport1 csatornán az Olimpián innen, a MOB nem olimpiai sportágakat népszerűsítő magazinja. A sportműsorban többek mellett a fiatal motorversenyző, NOS-nagykövet Gyutai Adrián is megszólal.

A nem olimpiai sportágak tagozati ülésén, a MOB székházában járt a stáb, ahol dr. Mészáros Jánossal beszélgettek a 2015-ös év nagy feladatairól, lehetőségeiről. Emlékeztetőül: a közelmúltban elhunyt dr. Leyrer Richárd tagozati elnökről, MOB-alelnökről az előző adás emlékezett meg.

Miként az esztendő, úgy a sportesemények is kezdetüket vették. Szegeden jelentős magyar siker született tekében.

Az idei év a nagy áttörésé lehet egy gimnazista számára squashban: Farkas Balázs már a felnőtt ranglista második helyén áll. Vele és a szövetség vezetőivel beszélgettünk a magyar fallabdázásról.

A szerkesztők körkérdést intéztek a karate, a darts, a sárkányhajó és a squash szövetség vezetőihez az év gazdasági hátterét, illetve a nagy versenyeket illetően.

Gyutai Adrián motoros idén is elvállalta a Nem Olimpiai Sportágak (NOS) Bajnokai szavazás nagyköveti tisztségét, melyet komoly megtiszteltetésként kezel. Erről is láthatnak interjút.

A műsorban áttekintést nyerhetnek a terület helyzetéről február 8-án, vasárnap 10 órától a Sport1-en adásba kerülő "Olimpián innen" című műsorból, a Magyar Olimpiai Bizottság, nem olimpiai sportágakat bemutató magazinműsorából.

Ismétlések: Sport1: 02.08. (10:00), 02.09. (12:15), 02.13. (10:00); Sport2:02.09. (17:00).

(MOB, fotó: Tomracing Motorsport Team)