Folyamatosan távoznak a sztárok a Pro Reccótól

Folyamatosan távoznak a sztárok a Pro Reccótól

2012. 08. 21.
Megosztás

Mint már korábban beszámoltunk róla, a Pro Recco vízilabdacsapatát elhagyták a klub vezetői, a Volpi család három férfitagja.

A tulajdonos nélküli itáliai elitklub szétesőben van, ugyanis montenegrói és szerb játékosai folyamatosan hagyják el az együttest, ugyanakkor szinte biztosan ott marad a nyolc olimpiai ezüstérmes olasz válogatott játékos (Tempesti, Gitto, Figlioli, Giorgetti, Felugo, Giacoppo, Fiorentini, Pastorini) és Madaras Norbert is.

Az olasz klubból már távozott a mindössze 20 éves olimpiai bajnok horvát Sandro Sukno, aki a Primorje Rijeka pólósa lesz a következő szezonban.
Szintén eligazolt már a csapattól két szerb válogatott játékos, Andrija Prlainovics és Dusko Pijetlovics, akik az új idényben a Crvena zvezdát erősítik majd.
További hír még, hogy a 2011 legjobb vízilabdázójának megválasztott szerb válogatott Filip Filipovics iránt a Galatasaray érdeklődik.
A törökök emellett kiszemeltek maguknak még két korábbi reccóst is: a szerb válogatott csapatkapitányát, Vanja Udovicsicset és Szlobodan Nikicset.

(Forrás: MTI)