Gyutai Adrián a pontszerzésben reménykedik

Gyutai Adrián az év legeredményesebb gyorsasági motorosa

2013. 12. 19.
Megosztás

A Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) Gyutai Adriánt, a Superstock 600-as kategória hazai bajnokát, a nemzetközi Alpok-Adria és IMRC sorozatok második helyezettjét választotta az év legeredményesebb versenyzőjének.

A 22 éves paksi motoros - aki egyedüli magyarként vett részt az októberi Európa-bajnokságon, és a 14., pontszerző helyen ért célba - menedzsmentjének tájékoztatása szerint Hermann Henriktől, a MAMS elnökétől vette át a díjat a szövetség díjkiosztó gáláján.

"Végre a kezembe vehettem a bajnoki címemet jelképező kupát, ez pedig csodálatos érzés, a legtitkosabb vágyaimban sem mertem gondolni, hogy ezt már az első hatszázas évemben képes leszek megszerezni" - mondta Gyutai. Hozzátette, meglepődött, hogy őt választották a legeredményesebbnek, ugyanakkor nagy megtiszteltetés számára ez a díj.

A MAMS kiosztotta a gyorsasági szakág többi kategóriájában bajnoki címet nyerő versenyzők kupáit is, az év visszatérőjének az utcai motorversenyző Bitter Sándort, az év reménységének az utánpótlás-bajnokság MiniGp 80-as kategóriájában győztes Lackó Mátét, míg az év legeredményesebb csapatának a Daróczy Motorsport Egyesületet választotta.

(Forrás: MTI)