Háromszoros olimpiai bajnok pólóst igazolt a Honvéd

Háromszoros olimpiai bajnok pólóst igazolt a Honvéd

2012. 08. 30.
Megosztás

A Vasas után a Honvédban folytatja pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely, aki a londoni olimpia után bejelentette, valószínűleg nem játszik többet a válogatottban.

Klubszinten azonban nem hagy fel a pólóval erősítette meg az MTI-nek szerda este a balkezes játékos, aki elmondta, hogy a vidéki és külföldi ajánlatokat visszamondta és úgy döntött, inkább korábbi klubját választja, ahol hét bajnoki szezont töltött.

"A megállapodást ugyan csak a jövő héten írom alá, de részemről eldőlt a dolog, ott folytatom, ahol 2001 és 2008 között klubszinten nagy sikereket értem el. Amatőr szerződést kötök, s egyéni szponzorok segítenek, hogy legyen bevételem. A Honvéd jelenlegi helyzetében úgy éreztem, hogy a fizetési gondokkal bajlódó klubot kötelességem támogatni, miután anyagilag nagy bajba kerültek" - mondta Kiss Gergely, hozzáfűzve, hogy döntésében szerepe volt annak is, hogy nem akarta kitenni családját újabb környezetváltozásnak.
"Ezt az újabb szezont még nagyon komolyan végigcsinálom, nekem is vizsga lesz az idény. Segíteni akarok az átalakuló együttesnek, hogy jó és lehetőségeihez képest ütőképes legyen, persze nem a bajnoki arany a cél, de erős középcsapattá válhatunk" - nyilatkozott a szeptemberben 35 éves Kiss Gergely.

(Forrás: MTI)