20240530 008 PARIS 2024 WIZZAIR bemutato

Hétfő délután érkezik az Aranygép, a Puskás Szoborkertben fogadjuk az olimpiai csapatot

2024. 08. 08.
Megosztás

Augusztus 12-én, hétfő délután landol a Ferihegyi Nemzetközi Repülőtéren a párizsi olimpiáról hazaérkező Aranygép. A játékok hőseit 16 óra után a Puskás Szoborkertben köszönti a Magyar Olimpiai Bizottság.

A Magyar Olimpiai Csapat 180 tagja folyamatosan harcol a lehető legjobb eredmények eléréséért, és bízunk benne, hogy az eddig is szép éremkollekció az előttünk álló napokban még bővül. Az olimpiáról hazatérő sportolókat sokéves hagyományainknak megfelelően ünnepélyes keretek között fogadjuk.

A Team Hungary fogadására augusztus 12-én 16.00 órától kerül sor a Puskás Szoborparkban (eső esetén a BOK-Csarnokban; 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.).

A Wizz Air-gép várhatóan fél négy körül landol Budapesten, majd a küldöttség tagjai onnan busszal közvetlenül a Puskás Aréna mellé utaznak.

A MOB kéri a családtagokat, szurkolókat, hogy ne a repülőtéren, hanem a Szoborparkban várják a Magyar Olimpiai Csapatot.

20240530 007 PARIS 2024 WIZZAIR bemutato
MOB-Média/Szalmás Péter


- - - - - - - - - -

Szurkolói Klub a Kopaszi-gáton!


A siker bennünk van! A Magyar Olimpiai Csapat szurkolói klubja július 26-án nyílt a Kopaszi-gáton a Kopaszi Kertben, ahol korábbi olimpiai bajnokok szakértő hozzászólásai színesítik az eleve izgalmas, magyar érdekeltségű sporteseményeket.

A MOB érdekes kerekasztal-beszélgetésekkel, izgalmas programokkal, a közös drukkolás élményével várja a rajongókat, ráadásul az olimpiáról hazatérő sportolók egy része is egyenesen a klubba jön, hogy itt számoljon be először első kézből az élményeikről.

Az eseményhez természetesen a Magyar Olimpiai Bizottság stratégiai partnerei is csatlakoznak – kísérő programokkal, extra élményekkel. A délutánok, esték házigazdája Fazekas Erzsébet és Léderer Ákos.

A Magyar Olimpiai Csapat szurkolói klubja a Kopaszi Kertben július 26. és augusztus 11. között tart nyitva minden nap 13.00 és 23.00 óra között.