Hivatalos alkalmazással hangol Katar a World Beach Games-re

Hivatalos alkalmazással hangol Katar a World Beach Games-re

2019. 10. 08.
Megosztás


Az első alkalommal megrendezésre kerülő Strand Világjátékok (World Beach Games) szervezői elindították a verseny hivatalos alkalmazását.

Az AWBG 2019 nevű applikáció célja a szurkolói élmények fokozása, valamint annak támogatása, hogy a közönség folyamatosan naprakész legyen az esemény eredményeivel és híreivel kapcsolatban.

Az alkalmazás a Google Play és az Apple Store kínálatában is megtalálható a világ bármely országában. A felhasználóbarát kezelőfelületen könnyen elérhetőek a sportolók, a csapatok és a részt vevő olimpiai bizottságok, a részletes program, az éremtáblázat, és sok minden más.

„A célunk a kezdettől fogva az volt, hogy a nemzeti olimpiai bizottságokat és a szurkolókat szerte a világon összekapcsoljuk az új sportolókkal, az új nemzetközi szövetségekkel, és új, izgalmas vízi és strandsportágakkal. A hivatalos alkalmazásnak nagyon fontos szerepe lesz abban, hogy a világ naprakész legyen a sportágak legfrissebb eredményeivel, és elkötelezze a szurkolókat a játékok alatt. Kevesebb mint egy héttel a rajt előtt már alig várjuk a 2019-es katari ANOC Strand Világjátékok kezdetét, és azt, hogy vendégül láthassuk csaknem 100 nemzet több mint 1200 sportolóját" – mondta az applikációról Gunilla Lindberg, a Nemzeti Olimpiai Bizottságok Szövetségének főtitkára.

(awbgqatar.com)