Irány Tokió vetélkedő; a szervezőbizottság körlevele az elődöntőkről és a döntőről

Irány Tokió vetélkedő; a szervezőbizottság körlevele az elődöntőkről és a döntőről

2020. 04. 28.
Megosztás


Kedves Játékosaink!

A koronavírus-járvány és az olimpia elhalasztásának bejelentése miatt kialakult új helyzet alapján, amint az előző körlevélben is jeleztem Önöknek, a játékunk menetében változások lesznek.

Az internetes fordulókban, a kiírás szerint lejátszottuk az öt fordulót. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott! Komoly felkészültségről tettek legtöbben tanúbizonyságot. A pontszámok alapján az első 25 főt megkeressük felkérésünkkel, hogy vállalják-e az elődöntőkben való személyes megjelenésű, helyszíni játékot. 25 fő, mert a 89 pontot elérő játékosok közül nem kívántunk senkit kizárni sorsolás útján a további játékból.

Az 5 forduló utáni végeredmény

Amennyiben a 25 fő közül valaki nem vállalja a további, személyes játékot, a pontszámban következő játékost kérjük fel a játékra, 24 főre kiegészítve. A körlevelünkben meghatározott időre történő visszajelzések után a 24 fő, amennyiben mindenki vállalja, 25 fő két csoportba történő beosztását bizottság előtt elkészítjük.

Az olimpia új időpontjának kijelölése egy évvel későbbi időpontra megtörtént. Mint a szervezőbizottság vezetője, előzetesen úgy döntöttem, hogy az elődöntők és a döntő új időpontja is egy évvel későbbre kerül. Így az elődöntők 2021. május közepén, a döntő 2021. június közepén, egy szombati napon kerül megrendezésre a MOB tanácstermeiben. A pontos időpontokat a MOB éves programjának tervezése után közöljük mindenkivel és a MOB honlapon is meg-jelentetjük.

Ahogy jeleztem, a díjak természetesen maradnak a kiírás szerintiek. Átadásuk és felhasználásuk most már tudjuk, egy évvel későbbre tevődik.

Jó egészséget, további jó felkészülést és kitartást kívánok mindenkinek!

Győr Béla, MOA-főtitkár, a Szervezőbizottság vezetője