Gyuzso

Elnöki Köszöntő

2023. 01. 20.
Megosztás

Kedves Olvasó!


Köszöntünk a megújult olimpia.hu honlapon, amely mostantól a magyar olimpiai csapat, a Team Hungary hivatalos otthona.

127 éves szervezetünk, a Magyar Olimpiai Bizottság számára nagyon fontos, hogy az olimpiai családot érintő hírekről első kézből számoljon be, ezért is gondoltuk új köntösbe öltöztetni korábbi weboldalunkat. Amelyet az idén is bőven lesz mivel megtölteni – elég, ha csak a szombaton kezdődő téli Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált említjük, amelyre 21 fiatal magyar reménység utazik el. De készülünk még az idén a nyári EYOF-ra, az Európa Játékokra, a Strand Világjátékokra, és persze a különböző sportágak kvalifikációs eseményeire.

Az olimpia.hu-n csapatunk beszámol majd az ötkarikás sportágakat érintő összes fontos eseményről, beszélgetünk a múlt és a jelen bajnokaival, hiszen számunkra a hagyományok ápolásának legalább akkora jelentősége van, mint annak, hogy „építsük” a jelen és a jövő sztárjait.

A legnagyobb figyelem természetesen a 2024-es párizsi nyári olimpiára való felkészülésre irányul, hiszen már javában zajlik a kvalifikáció, fontos, hogy a sportolóink érezzék: erős, szilárd, megbízható bázis áll mögöttük, nemcsak sportszakmai, hanem kommunikációs szempontból is.

Cikkek, social media-posztok, videók – különböző formákban és platformokon képviseljük az olimpiai értékeket.

Jó olvasást, képnézegetést, és sok-sok videó-megtekintést kívánok!

Gyulay Zsolt,

a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke