Kick-box DAN vizsga 2013

2013. 02. 20.
Megosztás

Mint minden évben, most is az év elején, február 16-án került sor a Magyar Kick-boksz Szakszövetség hivatalos DAN vizsgájára Budapesten, a kispesti Bolyai Általános Iskolában.

Az ország minden részéből érkeztek a versenyzők és az edzők azért, hogy számot adjanak tudásukról. A vizsgát Galambos Péter, az Övvizsga Bizottság elnöke, a Magyar Kick-box Szakszövetség alelnöke vezette, segítségére Gregor László volt. A vizsga a technikai, védés ellentámadás, erőnléti, folyamatos küzdelmi gyakorlatokból, küzdelmekből, bot és kés támadás elleni védekezésből és pusztakezes és fegyveres formagyakorlat bemutatásából állt.

A több órás megmérettetésen végül is tizenheten tettek sikeres övvizsgát a különböző mesterfokozatokra, s vehették át okleveleiket a vizsgáztatóktól.

Név szerint:

IV.DAN fokozatra: Csányi János (Bull s SE, Győr), Major Zsolt (Fontana SE, Debrecen), Pap Sándor (Fontana SE, Debrecen)
III.DAN-ra Imre Tamás (Halker - KirályTeam),Sándor Kornél (Fontana SE, Debrecen) Nagy Zsolt (Fontana SE, Debrecen) , Blazsekovics Ferenc (Pécs ), Szabadi istván (Röszke SE)
II.DAN fokozatra: Nagy Henrietta (Halker - KirályTeam), Kiss Gábor (PTE PEAC RFC Pécs), Szőke Attila (Dragon Team Csepel), Kovács Attila (Ráckeve)
I.DAN-ra: Veres Mercédesz (Halker-KirályTeam), Rétlaki Renáta (Újkígyós), Ulrich Zoltán (Dragon Team Csepel), Tőrincsi Krisztián (Bp.Árpád DSE), Vlasich Róbert (Bull-s SE, Győr)

(Forrás: kick-box szövetség)