20240725 MA HUN FRA 033

Konzuli tájékoztató az olimpiára Franciaországba utazóknak

2024. 07. 26.
Megosztás

Hivatalosan a ma esti megnyitó ünnepséggel kezdődik el az olimpia Párizsban, amely persze a gyakorlatban már tart is. A magyar Konzuli Szolgálat részletes információs csomaggal készült a magyar drukkereknek, akik Franciaországba utaznak a játékokra.


Annak érdekében, hogy az olimpiára Franciaországba kiutazó magyar szurkolók minél zökkenőmentesebben juthassanak el a sporthelyszínekre, és a legnagyobb mértékben élvezhessék az eseményeket, a Konzuli Szolgálat is készített utazási tanácsokat, amiket a drukkerek figyelmébe ajánl.

Ezek az információk többek között az ötkarikás játékok alatt megváltozott forgalmi rendről, tömegközlekedésről, bajba jutás esetén hívandó telefonszámokról, valamint a konzuli védelemre történő regisztráció előnyeiről szólnak.

Van az infocsomagban angol és francia nyelven is elérhető térkép, illetve menetrend a versenyszámokról – ezek természetesen a Magyar Olimpiai Bizottság felületein is elérhetőek és folyamatosan frissülnek.

A Konzuli Szolgálat tájékoztatója ezen a linken érhető el.

- - - - - - - - - -

Szurkolói Klub a Kopaszi-gáton!

A siker bennünk van! A Magyar Olimpiai Csapat szurkolói klubja július 26-án nyílik a Kopaszi-gáton a Kopaszi Kertben, ahol korábbi olimpiai bajnokok szakértő hozzászólásai színesítik az eleve izgalmas, magyar érdekeltségű sporteseményeket.

A MOB érdekes kerekasztal-beszélgetésekkel, izgalmas programokkal, a közös drukkolás élményével várja a rajongókat, ráadásul az olimpiáról hazatérő sportolók egy része is egyenesen a klubba jön, hogy itt számoljon be először első kézből az élményeikről.

Az eseményhez természetesen a Magyar Olimpiai Bizottság stratégiai partnerei is csatlakoznak – kísérő programokkal, extra élményekkel. A délutánok, esték házigazdája Fazekas Erzsébet és Léderer Ákos lesz.

A Magyar Olimpiai Csapat szurkolói klubja a Kopaszi Kertben július 26. és augusztus 11. között tart nyitva minden nap 13.00 és 23.00 óra között.