Lassan megoldódnak a szállodagondok Debrecenben

Lassan megoldódnak a szállodagondok Debrecenben

2012. 05. 01.
Megosztás

Az eredeti terveknek megfelelően villámlátogatást tett Debrecenben, a május 21-27. közötti úszó Eb színhelyén Szakadáti László, az Európai Úszó Szövetség igazgatója. Mielőtt továbbindult volna a közeli Nagyváradra, ahol május 11-12-én a vízilabda BL-döntőt rendezik, nyilatkozott hírszolgálatunknak:

"Elsősorban a szálláshelyekkel kapcsolatos kérdésekről tárgyaltam a szervezőbizottság vezetőivel. Mivel ezen a területen volt a legtöbb gond, örömmel mondhatom, hogy lassan minden megoldódik és várhatóan sikerül valamennyi igényt megfelelően kielégíteni. A csapatok elhelyezése már korábban rendben volt, most kiderült, hogy a média képviselői részéről érkezett kéréseket is teljesíteni tudja Debrecen.
Ezen kívül pontos felmérést készítettünk a medenceparti reklámhelyekről, s könnyen elképzelhető, hogy – először az Európa-bajnokságok történetében – a más eseményeken már megszokott ledtáblákat alkalmazzuk, amelyek egyrészt látványosabban jelenítik meg a szponzorok hirdetéseit, másrészt több elhelyezésére is alkalmasak a hagyományos tábláknál."

Szakadáti László még hozzátette, hogy legközelebb – kihasználva, hogy Nagyvárad alig egy órányira van Debrecentől – május közepén jön újabb, az utolsó egyeztetésre az úszó Eb színhelyére.

(Forrás: szervező bizottság)