Lezárult a Fiatal Sportvezetők Akadémiája

Lezárult a Fiatal Sportvezetők Akadémiája

2022. 05. 13.
Megosztás

A magyar sport napján tartotta a MOB Esélyegyenlőségi Bizottsága a Fiatal Sportvezetők Akadémiájának zárórendezvényét a Danubius Hotel Arenában.

Április 23-24. között tartotta meg a MOB Esélyegyenlőségi Bizottsága Fiatal Sportvezetők Akadémiája névre keresztelt workshopját, melyet olyan 30 év alatti fiatalok számára rendeztek meg, akik koruk ellenére már valahol vezető pozíciót töltenek be. A résztvevők május 6-án adtak számot a kurzuson megszerzett tudásukról, amikor egy általuk kitalált projektet prezentáltak a meghívott vendégeknek, akik között a honi sportszakma prominenseit is köszönthettük.

A kor nem érdem, hanem állapot – tartja a mondás. Így a jó vezetői kompetenciák sem az életkortól függnek. A workshop résztvevői is erről tettek tanúbizonyságot a bemutatott projektjeikkel, melyek között éppúgy megtalálható volt a fiatalkori depresszió leküzdését szolgáló program parasportolók segítségével, mint a MOB Digitális és Technológiai Bizottságát felállítandó kezdeményezés, mely már önmagában előrevetítené a magyar sportélet technikai segítését és fejlesztését is. Egy szóval színes előadásokat hallgathattak az egybegyűltek, melyek után egy állófogadás keretében, kötetlen beszélgetésé lett a főszerep.

Összességében elmondható, hogy jól sikerült projekt lett a Fiatal Sportvezetők Akadémiája, de talán ennél is többet mond, hogy már többen érdeklődtek, lesz-e folytatása… Bár ez ugyan a jövő zenéje, mi mindenképpen bizakodunk.

(MOB)