Lochte pihenésre vágyik

Lochte pihenésre vágyik

2012. 08. 03.
Megosztás

A csütörtöki döntők után nem titkolta csalódottságát Ryan Lochte, az amerikaiak úszócsillaga, aki ugyan két éremmel is gazdagodott az este folyamán, ám két aranyról is lemaradt: 200 háton címvédőként a harmadik, 200 vegyesen pedig a második helyen végzett.

„Nagyon kemény verseny volt. Évek óta harcolok ezekkel a srácokkal, és nem könnyű, ha a világ legnagyobb színpadán, az olimpián küzdesz meg velük – nyilatkozta a 200 méter vegyes úszás fináléja után Lochte. – Nem panaszkodhatok, hiszen öt érmet nyertem már Londonban az Egyesült Államok számára. Most kimerült vagyok, négy évig edzettem, és nem ezért az éremért jöttem, de voltak hullámhegyek és -völgyek, így elfogadom a helyzetet.”

Lochte két döntőjének kezdési időpontjai között fél óra volt, nem csoda, hogy sokat kivett az este belőle.

„Mindössze tizenöt perc pihenőm volt a két futam között, így annak is örültem, hogy hagytak egy kicsit megpihenni az ugrómedencében – mosolygott Lochte, aki most pihenésre vágyik. – Mintegy negyven ember volt itt a tömegben csak miattam, és holnap lesz a születésnapom, úgyhogy most este fújok egyet. Rám fér a pihenés.”

(Forrás: MTI)